Resultaten

131 - 138 van de 138 Resultaten
Toon producten van Rheden
 • Forensenbelasting

  Bent u niet in onze gemeente ingeschreven, maar heeft u een verblijf dat u meer dan 90 dagen per jaar beschikbaar houdt voor uzelf of uw familie, dan betaalt u forensenbelasting. Het gaat vaak om zomerhuisjes, stacaravans of appartementen.

 • Leerlingenvervoer

  Leerlingenvervoer is voor kinderen die niet zelfstandig naar school kunnen door ziekte of een handicap, of omdat de school te ver weg ligt. We gaan uit van vervoer naar een school die het dichtst bij huis ligt.

 • Hulp in de buurt

  Wij vinden het belangrijk dat iedereen mee kan doen in de maatschappij, jong, oud, met of zonder beperking. Daar ondersteunt Incluzio Rheden bij op een praktische manier. Eén die past bij u als persoon en die is georganiseerd in uw eigen dorp. Ook zijn er veel vrijwilligers actief in onze gemeente om u te helpen.

 • Hulp bij het huishouden

  Lukt het niet meer het huishouden zelfstandig of met hulp uit uw directe omgeving te doen? Dan kan huishoudelijke hulp mogelijk een oplossing bieden.

 • TONK: Tijdelijke Ondersteuning Noodzakelijke Kosten

  Een eenmalige uitkering, als u er qua inkomen door corona flink op achteruit bent gegaan en u nu verhoudingsgewijs veel besteedt aan uw huur of hypotheek. De uitkering is een gift; u hoeft deze dus niet terug te betalen (als u er volgens de regels recht op heeft). Lees verder voor de voorwaarden en de eenvoudige online aanvraagprocedure. Laat uw TONK niet liggen!

 • Jeugdhulp

  Heeft u als ouder of verzorger vragen over de verzorging of opvoeding van uw kind? Bespreek dit in eerste instantie met familie, vrienden, buren of andere bekenden. Vaak lukt het al op eigen kracht of met een beetje hulp. Wanneer dit niet voldoende is, kunt u bij verschillende organisaties terecht.

 • Wet Bibob

  Met de Wet Bevordering integriteitsbeoordelingen door het openbaar bestuur (Wet Bibob) kunnen wij voorkomen dat we criminaliteit faciliteren. Bijvoorbeeld door geen vergunning, subsidie of opdracht te geven aan criminelen die hun onderneming gebruiken om geld wit te wassen of andere criminele activiteiten ondersteunen.

 • Inzage in beleidskader Energie en Landschap en beleidskader Samen Energie Opwekken

  Wij werken net als alle andere gemeentes in Nederland, aan een opgave op het gebied van de opwek van duurzame energie. Dit doet wij om in 2040 CO2-neutraal te zijn (Beleidskader Klimaataanpak 2019-2022). Zonnevelden en windturbines bieden op dit moment de beste mogelijkheden voor die opwek. Voor het plaatsen van deze installaties om grootschalige energie opwek mogelijk te maken zijn we aangewezen op de ruimte die in ons buitengebied beschikbaar is. Lees verder voor de stukken en de uitleg over de ter inzagelegging.

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties