Resultaten

131 - 134 van de 134 Resultaten
Toon producten van Rheden
 • Hulp in de buurt

  Wij vinden het belangrijk dat iedereen mee kan doen in de maatschappij, jong, oud, met of zonder beperking. Daar ondersteunt Incluzio Rheden bij op een praktische manier. Eén die past bij u als persoon en die is georganiseerd in uw eigen dorp. Ook zijn er veel vrijwilligers actief in onze gemeente om u te helpen.

 • Hulp bij het huishouden

  Lukt het niet meer het huishouden zelfstandig of met hulp uit uw directe omgeving te doen? Dan kan huishoudelijke hulp mogelijk een oplossing bieden.

 • Jeugdhulp

  Heeft u als ouder of verzorger vragen over de verzorging of opvoeding van uw kind? Bespreek dit in eerste instantie met familie, vrienden, buren of andere bekenden. Vaak lukt het al op eigen kracht of met een beetje hulp. Wanneer dit niet voldoende is, kunt u bij verschillende organisaties terecht.

 • Wet Bibob

  Met de Wet Bevordering integriteitsbeoordelingen door het openbaar bestuur (Wet Bibob) kunnen wij voorkomen dat we criminaliteit faciliteren. Bijvoorbeeld door geen vergunning, subsidie of opdracht te geven aan criminelen die hun onderneming gebruiken om geld wit te wassen of andere criminele activiteiten ondersteunen.

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties