Resultaten

131 - 140 van de 143 Resultaten
Toon producten van West Betuwe
 • Verklaring omtrent gedrag

  Een Verklaring omtrent gedrag (VOG) is een bewijs van goed gedrag. Het is een verklaring waaruit blijkt dat uw gedrag in het verleden geen bezwaar vormt voor het vervullen van een specifieke taak of functie in de samenleving. Werkgevers of instanties kunnen daar om vragen.

 • Bewijs van Nederlanderschap

  Wilt u voor een bepaald beroep in aanmerking komen of verhuist u naar het buitenland? Dan hebt u soms een bewijs van Nederlanderschap nodig. Dit is een verklaring van de gemeente dat u de Nederlandse nationaliteit hebt. Staat u bij ons ingeschreven? Dan kunt u dit bewijs bij ons aanvragen.

 • Regionale Energie Strategie (RES)

  Gemeente West Betuwe is volop bezig met de energietransitie. Binnen de Regio Rivierenland maken we daarvoor, samen met de ander zeven gemeenten in de regio, een Regionale Energiestrategie (RES). Daarin staat hoe we in de regio duurzame energie gaan opwekken. Samen met lokale, regionale en landelijke partners werken we zo aan 55% verlaging van de CO2-uitstoot in 2030. Iedere gemeente in Nederland bekijkt wat ze daaraan kan bijdragen.

 • Ongedierte

  Hebt u last van muizen, ratten, wespen, insecten of ander ongedierte? De gemeente bestrijdt alleen ongedierte op gemeentegrond, dus niet in uw huis. Meld overlast van ongedierte in de openbare ruimte bij ons. De gemeente kan dan beoordelen of het nodig is om maatregelen te nemen om een ratten- of muizenplaag te voorkomen.

 • Programma A2 Deil - Vught

  De A2 tussen knooppunten Deil en Vught is druk. In de komende jaren groeit uit het tot een fileknelpunt. Er zijn maatregelen nodig op de snelweg en in Waardenburg. Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, Rijkswaterstaat, de Provincie Gelderland, de Provincie Noord-Brabant, de regio Rivierenland en de gemeente 's-Hertogenbosch werken aan oplossingen.

 • Compensatieregeling voor maatschappelijk organisaties

  Een regeling van de gemeente voor maatschappelijke organisaties die door het coronavirus in de financiƫle problemen komen. Het is een bedrag van maximaal 7.500 euro. Ook is het mogelijk om uitstel van betaling aan te vragen voor leningen en huur.

 • Gymzaal huren tijdelijk niet mogelijk

  Vanwege de corona-maatregelen is het helaas tijdelijk niet mogelijk gymzalen te huren. Zodra het wel weer kan en onder welke voorwaarden, zullen wij u op deze website daarover informeren.

 • Registratie levenloos kind

  Ouders die dat wensen, kunnen vanaf 4 februari 2019 hun levenloos geboren kind registreren in de Basisregistratie Personen (BRP). Het is met terugwerkende kracht mogelijk om levenloos geboren kinderen in de BRP te registreren. Ook eerder levenloos geboren kinderen kunnen dus worden opgenomen in de basisregistratie.

 • Veilige kopie van identiteitsbewijs

  Mogen organisaties een kopie van mijn identiteitsbewijs maken? Wees zuinig op uw identiteitsbewijs. Slechts enkele organisaties mogen een kopie van uw identiteitsbewijs maken. Uw werkgever en banken mogen dit bijvoorbeeld. In de praktijk vragen ook andere organisaties een kopie van uw identiteitsbewijs. U bent niet verplicht om die aan hen te geven. Voor sommige is registratie van enkele gegevens voldoende.

 • Verloren en gevonden voorwerpen

  Heeft u iets gevonden? Of bent u iets verloren? Op de website verlorenofgevonden.nl kunt u de voorwerpen registreren. Gemeente West Betuwe heeft een overeenkomst met deze landelijke voorziening. Verloren of gevonden voorwerpen meld u niet bij de politie. Als u denkt dat het om diefstal gaat, doe dan wel aangifte bij de politie.

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties