Resultaten

131 - 133 van de 133 Resultaten
Toon producten van Westervoort
  • Leerplicht

    Wanneer een kind 4 jaar wordt, mag het naar school. Vanaf 5 jaar moet het naar school. Dan begint de leerplicht. Alle kinderen blijven leerplichtig tot het einde van het schooljaar waarin ze 16 worden. Daarna moeten ze onderwijs blijven volgen, want ze zijn kwalificatieplichtig tot ze 18 zijn. Bij spijbelen schakelt de school een leerplichtconsulent in.

  • Bestemmingsplan

    Wilt u weten of u op een bepaalde plek in Westervoort mag bouwen of verbouwen? Of u in een bepaald pand een winkel of café mag openen? Of u op een bepaald terrein een bedrijf mag vestigen? Kijk eerst of uw plannen in het bestemmingsplan van het gebied passen.

  • Leerlingenvervoer

    Als ouder zorgt u ervoor dat uw kind elke dag naar school gaat. U brengt uw kind, of uw kind gaat zelfstandig naar school. In sommige situaties lukt dat niet, bijvoorbeeld als de school ver weg is of als uw kind een beperking heeft. Mogelijk heeft u dan recht op leerlingenvervoer. Leerlingenvervoer begint ermee dat we kijken of uw kind kan leren om zelfstandig naar school te reizen, op de fiets of met openbaar vervoer. Daarvoor hebben we de Reiskoffer. Leerlingenvervoer kan ook betekenen dat u een vergoeding voor een OV-abonnement krijgt. Of dat uw kind met de deeltaxi (Avan) naar school gaat. De spelregels van leerlingenvervoer zijn verschillend voor basisschool en middelbare school.

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties