Resultaten

141 - 144 van de 144 Resultaten
Toon producten van Vught
 • Erkennen van het vaderschap

  Wilt u als man een kind erkennen? Dit doet u bij de burgerlijke stand van de gemeente of via een notaris. Dit kan ook als u niet de biologische vader bent. Doordat u het kind erkent, wordt u de wettelijke vader. Daarmee krijgt u alle rechten en plichten die horen bij het vaderschap. U maakt hiervoor een afspraak.

 • Subsidie herstel verkeerd aangesloten riolering

  Is uw riool verkeerd of onhandig aangesloten op het riool van de gemeente? U kunt subsidie krijgen om dit te herstellen. U hebt een verkeerde rioolaansluiting als het regenwater in het vuilwaterriool terecht komt. Een onhandige aansluiting is bijvoorbeeld een rioolaansluiting in de brandgang achter uw woning.

 • Toeristenbelasting

  Overnacht u in Vught? En woont u hier niet? Dan betaalt u toeristenbelasting. Hebt u een hotel, camping of runt u bijvoorbeeld een bed & breakfast? Dan int u toeristenbelasting en draagt het weer af aan de gemeente. U meldt dit bij de gemeente.

 • Koningsdag 2020

  Maandag 27 april is het Koningsdag. Nu ons land te maken heeft met Corona is deze dag omgedoopt tot Woningsdag. Want ook voor Koningsdag geldt: blijf zoveel mogelijk thuis. We krijgen signalen dat er diverse wijken activiteiten willen organiseren op Koningsdag. Hoe jammer dat ook voor iedereen is, alle activiteiten die normaal gesproken op deze dag plaatsvinden, zijn afgelast. Er mogen geen vrijmarkten, optredens, evenementen of andere vormen van samenkomsten worden georganiseerd, ook niet voor kinderen. Ook spontane buurt- of straatborrels zijn niet toegestaan. Alleen online en op televisie vinden er activiteiten plaats. We begrijpen dat dit helemaal niet leuk is, maar we doen dit samen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Ondanks dat het dit jaar helemaal anders is, wensen we iedereen toch een fijne Koningsdag thuis toe.

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties