Resultaten

141 - 145 van de 145 Resultaten
Toon producten van Woerden
 • Grofvuil

  Grofvuil kunt u op 2 manier kwijt. U brengt het naar de milieustraat of u maakt telefonisch een afspraak om het te laten ophalen. Grofvuil wordt in even weken op donderdag opgehaald. Bouw- en sloopafval wordt niet meegenomen. Op Mijn Afvalwijzer ziet u wat wel en geen grofvuil is en hoeveel inleveren en laten ophalen kost.

 • Subsidie regenpijp loskoppelen van riool

  U kunt subsidie aanvragen voor het afkoppelen van uw regenpijp van het riool. Dit regelt u online. U stuurt mee: schets van bovenaf van uw huis met daarop aangegeven waar het . Zet de afmetingen van het groene dak erbij foto's van het groene dak kopie of foto van de factuur met daarom materiaalkosten en arbeidskosten

 • Bouwen en verbouwen

  Gaat u bouwen of verbouwen? Vaak heeft u een omgevingsvergunning nodig. De duur van uw aanvraag hangt af van de te volgen procedure.

 • Attestatie de vita

  Een Attestatie de vita is een verklaring van in leven zijn dat wordt gebruikt in het buitenland. In de Attestatie de vita staat dat u in leven bent verschenen aan de balie. Een Attestatie de vita moet u persoonlijk aanvragen. Maak hiervoor een afspraak.

 • Kinderopvang zoeken

  U regelt zelf kinderopvang voor uw kind. Er zijn verschillende soorten opvang in de gemeente zoals: buitenschoolse- en tussenschoolse opvang dagopvang peuteropvang gastouderopvang De gemeente houdt toezicht op de kwaliteit van kinderopvang. Via het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) vindt u adressen voor kinderopvang

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties