Resultaten

151 - 156 van de 156 Resultaten
Toon producten van Duiven
 • Uittreksel burgerlijke stand

  Heeft u een bewijs nodig van bijvoorbeeld uw geboorte, huwelijk of echtscheiding? Vraag dan een uittreksel burgerlijke stand aan. U krijgt dan een kopie van de officiële akte. Een uittreksel burgerlijke stand vraagt u online aan met DigiD. Het uittreksel wordt u vervolgens binnen twee werkdagen per post toegestuurd.

 • Parkeren in Duiven

  In het centrum van Duiven geldt een blauwe parkeerzone. De straten 't Weike, 't Buske en de Van Schaikstraat zijn een zone voor vergunninghouders. Hier mag alleen worden geparkeerd met een geldige parkeervergunning. Deze vraagt u online aan bij de gemeente. Wilt u de vergunning niet online aanvragen of heeft u geen DigiD dan kunt u bellen met de gemeente via telefoonnummer (0316) 279 111. Verder gelden in de gemeente Duiven de normale parkeerregels.

 • Omgevingswet

  De Omgevingswet komt eraan. In 2022 vervangt deze wet alle bestaande wet- en regelgeving voor de fysieke leefomgeving. Voor wonen, wegen, natuur, milieu en water alleen al zijn er tientallen wetten en honderden regelingen met allemaal hun eigen werkwijzen en eisen. Door de bundeling van wetgeving worden de regels duidelijker, begrijpelijker en toegankelijker gemaakt. De nieuwe Omgevingswet geeft meer ruimte. Ruimte aan de gemeente om eigen keuzes te maken, én ruimte voor ideeën en initiatieven van inwoners, ondernemers en andere partijen.

 • Bijstandsfraude

  Heeft u een bijstandsuitkering? Dan moet u verschillende zaken op tijd bij RSD de Liemers melden. Bijvoorbeeld als u gaat samenwonen, gaat werken of dure spullen krijgt. Doet u dat niet? Dan pleegt u fraude. Hoe u bijstandsfraude kunt voorkomen, leest u op de website van RSD de Liemers. Ook als u een vermoeden heeft dat iemand fraudeert, kunt u dit melden bij RSD de Liemers.

 • Sponsoring van evenementen

  Wilt u een evenement organiseren in de gemeente Duiven dat een bijdrage levert aan een aantrekkelijke leef-, recreatie- en werkomgeving en zorgt voor stimulering van de lokale economie? Hiervoor kunt u financiële en/of materiële ondersteuning aanvragen.

 • Leerlingenvervoer

  Als ouder zorgt u ervoor dat uw kind elke dag naar school gaat. U brengt uw kind, of uw kind gaat zelfstandig naar school. In sommige situaties lukt dat niet, bijvoorbeeld als de school ver weg is of als uw kind een beperking heeft. Mogelijk heeft u dan recht op leerlingenvervoer. Leerlingenvervoer begint ermee dat we kijken of uw kind kan leren om zelfstandig naar school te reizen, op de fiets of met openbaar vervoer. Daarvoor hebben we de Reiskoffer. Leerlingenvervoer kan ook betekenen dat u een vergoeding voor een OV-abonnement krijgt. Of dat uw kind met de deeltaxi (Avan) naar school gaat. De spelregels van leerlingenvervoer zijn verschillend voor basisschool en middelbare school.

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties