Resultaten

151 - 155 van de 155 Resultaten
Toon producten van Koggenland
 • Aankondigingsbord plaatsen

  U mag niet zomaar een aankondigingsbord plaatsen aan de openbare weg. Bijvoorbeeld om een evenement aan te kondigen of gedachten of gevoelens bekend te maken. Als u dit toch wilt doen, vraag dan hiervoor toestemming aan de gemeente.

 • Bromfietsrijbewijs

  U vraagt uw bromfietsrijbewijs persoonlijk aan bij de gemeente. Na ongeveer een week kunt u uw bromfietsrijbewijs afhalen. Spoedaanvraag Als u snel uw bromfietsrijbewijs nodig hebt, doet u een spoedaanvraag. Als u het rijbewijs voor 14.00 uur aanvraagt, kunt u het de volgende werkdag ophalen. Dit kost wel extra geld. Aanvragen? Maak een afspraak of regel het online Vraag online uw bromfietsrijbewijs aan (DigiD) Afspraak maken Spoedaanvraag? Neem telefonisch contact op.

 • Voorziening aanvragen (Wmo)

  Inwoners moeten zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen en andere mensen kunnen blijven ontmoeten, ook wanneer dit door omstandigheden / beperkingen niet vanzelf gaat. Wanneer het niet vanzelf gaat, spelen familieleden, vrienden en vrijwilligers een belangrijke rol door te helpen. Op het moment dat dit niet (meer) of niet volledig lukt, kan ondersteuning worden aangevraagd via de gemeente. Denk bijvoorbeeld aan hulp bij vervoer, hulp in het huishouden, een rolstoel, het aanpassen van een woning, begeleiding in het dagelijks leven of dagbesteding op locatie. Informatie en advies Bent u op zoek naar meer informatie, advies of heeft u vragen over de mogelijkheden voor ondersteuning? Neem contact op met het Zorgteam Koggenland Aanvraagprocedure Hoe vraagt u ondersteuning aan vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo)? Bekijk de aanvraagprocedure

 • Levenloos geboren kind registreren

  Wanneer een kind levenloos wordt geboren, is dit een groot emotioneel gemis. Als u wilt, kunt u uw kindje laten registreren in de Basisregistratie Personen (BRP). Dit is niet verplicht. U doet uw verzoek tot registratie bij de gemeente waar u woont.  Met deze registratie is uw levenloos geboren kind zichtbaar voor u via MijnOverheid.nl en op een uittreksel van de BRP. 

 • Integriteitsonderzoek (Wet Bibob)

  De gemeente Koggenland kan een integriteitsonderzoek doen bij aanvragen van vergunningen, subsidies, aanbestedingen of vastgoedtransacties. Hoe werkt het? Op het moment dat u bijvoorbeeld een aanvraag indient kan het zijn dat u wordt gevraagd een Bibob-vragenformulier in te vullen. Hiermee doet de gemeente een integriteitsonderzoek naar uw bedrijf en de personen die bij uw bedrijf betrokken zijn. Vervolgens wordt uw aanvraag in behandeling genomen. Als u weigert de Bibob-vragenformulier in te vullen, wordt de vergunning geweigerd of ingetrokken. Waarom integriteitsonderzoek? De Wet Bibob is voortgekomen uit de wens van de overheid om meer mogelijkheden te krijgen om de vervlechting tussen boven- en onderwereld tegen te gaan. De wet is een instrument om de criminele infrastructuur aan te pakken en criminelen niet langer onbedoeld te faciliteren. De gemeente Koggenland wil ongewenste ontwikkelingen, met het toepassen van de Wet Bibob, tegengaan. Meer weten? Bekijk voor meer informatie ons Bibob beleid.

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties