Resultaten

151 - 156 van de 156 Resultaten
Toon producten van Roosendaal
 • Herbestrating Abdijberg

  Herbestratingswerkzaamheden aan de Abdijberg

 • Herbestrating Burgemeester Freijterslaan

  Herbestratingswerkzaamheden Burgemeester Freijterslaan

 • Bestemmingsplan Groot Mariadal

  Op deze pagina informeren wij u over het stedenbouwkundig plan en het bestemmingsplan Groot Mariadal.

 • Plantsoengrond kopen

  Het kopen van plantsoengrond is vanaf 1 mei 2020 niet meer mogelijk in de gemeente Roosendaal. Dit besluit is door het collegebestuur genomen om tegemoet te komen aan het streven naar een groene en duurzame stad. Veel van de verkochte groenstroken worden bebouwd/bestraat of omheind met een erfafscheiding waardoor groen verdwijnt.

 • Herinrichting Nieuwstraat/Kuiperstraat

  De Nieuwstraat wordt opnieuw ingericht. De straat wordt een 30km/u gebied en krijgt veel meer groen. Er komt een zogenoemd “Shared Space” gebied, waar verschillende weggebruikers (voetgangers, fietsers, auto’s, leveranciers van De Kring en de bioscoop) op een veilige manier gebruik kunnen maken van de ruimte. Ook komen er in dit gebied extra fietsparkeerplaatsen. Aansluitend wordt ook de Kuiperstraat opnieuw ingericht. Daar wordt de bestrating opnieuw gelegd en het groen verbeterd. 

 • Subsidie Inbraakpreventie

  Bent u eigenaar en bewoner van een koopwoning in de gemeente Roosendaal? Dan kunt u eenmalig subsidie aanvragen voor het beveiligen van uw woning volgens het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties