Resultaten

151 - 159 van de 159 Resultaten
Toon producten van Venlo
 • Gezondheidsverklaring

  Wilt u een rijbewijs voor vrachtwagen of bus aanvragen? Heeft u een beperking of bent u 75 jaar of ouder en wilt u uw rijbewijs vernieuwen? In deze gevallen heeft u een verklaring nodig dat u geschikt bent om te rijden. Het CBR beoordeelt of u rijgeschikt bent. U vult daarvoor een Gezondheidsverklaring in op Mijn CBR. U heeft hiervoor uw DigiD nodig.

 • Vastgoed

  Gemeente Venlo is eigenaar van diverse bedrijfspanden en woonhuizen die u kunt kopen of huren. Ook heeft de gemeente bouwkavels te koop. Mogelijk kunt u ook kleine stukken openbare grond kopen of huren, als dit grenst aan uw eigen grond. Meer informatie over ons vastgoed-aanbod vindt u op www.venloverkoopt.nl

 • Bewijs van in leven zijn

  Vraagt uw pensioenfonds of een andere uitkerende instantie om een bewijs dat u in leven bent? U kunt een bewijs van in leven zijn online aanvragen. Een attestatie de vita voor gebruik in het buitenland moet u persoonlijk aanvragen in het stadskantoor. U moet hier een afspraak voor maken.

 • DigiD als u in het buitenland woont

  Als u in het buitenland woont en u heeft de Nederlandse nationaliteit of de nationaliteit van een ander land in de Europese Economische Ruimte (EER), dan kunt u een DigiD aanvragen bij digid.nl. U moet wel een Burger Service Nummer (BSN) hebben. Activeren van uw DigiD doet u daarna bij de gemeente. Maak hiervoor een afspraak.

 • Verhuizen binnen Nederland

  Verhuist u naar een (ander) adres binnen de gemeente Venlo? Geef uw verhuizing op tijd door, vanaf 4 weken voor uw verhuisdatum of uiterlijk 5 dagen na uw verhuizing. Als u verhuist naar een adres waar al iemand woont, moet u bij het melden van de verhuizing ook bewijzen dat u toestemming hebt voor de verhuizing.

 • Inschrijven Registratie Niet-Ingezetenen

  Verblijft u korter dan 4 maanden in Nederland? Bijvoorbeeld om hier te werken of te studeren? Dan kunt u zich laten inschrijven in de Registratie Niet-Ingezetenen (RNI). U krijgt dan een burgerservicenummer (BSN).

 • Paspoort en ID-kaart voor Nederlanders die in het buitenland wonen

  Woont u als Nederlander in het buitenland? U kunt in de gemeente Venlo een Nederlands paspoort en/of Nederlandse identiteitskaart aanvragen. Hiervoor moet u altijd een afspraak maken. In België en een aantal Duitse postcodegebieden kunt u het aangevraagde document laten bezorgen.

 • Uittreksel Registratie niet ingezetenen (RNI)

  Woont u in het buitenland en hebt u een uittreksel RNI nodig, bijvoorbeeld omdat u geëmigreerd bent of uw BSN kwijt bent? U vraagt een uittreksel RNI aan bij één van de 18 RNI- gemeentes in Nederland, waaronder Venlo.

 • Subsidie voor monument

  Als u eigenaar bent van een monument en u wilt het monument restaureren of er is groot onderhoud nodig, dan komt u mogelijk in aanmerking voor een tegemoetkoming in de kosten. Subsidie voor een gemeentelijk monument vraagt u aan bij de gemeente.

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties