Resultaten

161 - 170 van de 171 Resultaten
Toon producten van Enkhuizen
 • Spreekuur Wmo

  Als u vragen hebt over Wmo onderwerpen

 • Automatische incasso

  Belasting betalen met automatische incasso in 10 maandelijkse termijnen, wijzigen of stopzetten

 • Naamskeuze kind

  De keuze van de achternaam van uw eerste kind

 • Aangifte geboorte

  U heeft net een kind gekregen, gefeliciteerd! Geef de geboorte door in de gemeente waar uw kind is geboren. In Enkhuizen kan dit digitaal.

 • Brand basisschool Het Driespan

  In basisschool Het Driespan aan de Flosbeugel in Enkhuizen heeft zaterdagavond een grote brand gewoed. De school kan als verloren worden beschouwd. Ook bij het aangrenzende gebouw van Berend Botje is flinke schade.

 • Toekomstbestendig wonen lening aanvragen

  Bent u eigenaar van een woning of appartement in de gemeente Enkhuizen? Dan kunt u geld lenen van de gemeente voor het verduurzamen of toekomstbestendig maken van uw woning of appartement. De lening wordt verstrekt door het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting Nederlandse gemeenten (SVn).

 • Aardgasvrij wonen

  Westfriesland is op weg om in 2040 energieneutraal te zijn. De gemeenten Enkhuizen, Stede Broec en Drechterland onderzoeken met welke wijken een start kan worden gemaakt om aardgasvrij te worden en welke alternatieven er zijn om duurzaam te wonen en koken.

 • Erkennen ouderschap

  Wilt u als ouder een kind erkennen? Dit doet u bij de burgerlijke stand van de gemeente of via een notaris. De vader en meemoeder kunnen een kind erkennen. U hoeft niet de biologische vader te zijn om een kind te erkennen. De erkenning kan al vóór de geboorte van het kind plaatsvinden. U wordt, door uw kind te erkennen de wettelijke ouder van uw kind. Daarmee krijgt u alle rechten en plichten die horen bij het ouderschap.

 • Ontwikkeling Hoogstraat-Zilverstraat

  Woningbouw in het oostelijk deel van de oude binnenstad van Enkhuizen: de gemeente werkt in samenwerking met de omgeving toe naar een programma van eisen voor woningbouw en openbare ruimte op het (deels braakliggend) terrein aan de Hoogstraat en Zilverstraat. 

 • Registratie aanduiding (naam) politieke groepering

  Uw (nieuwe) politieke groepering doet mee aan de gemeenteraadsverkiezing in 2018 met een bepaalde naam? U moet deze naam (aanduiding) dan schriftelijk laten registreren. Dit kan tot uiterlijk woensdag 27 december 2017 bij het Centraal Stembureau van de gemeente Enkhuizen.

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties