Resultaten

161 - 166 van de 166 Resultaten
Toon producten van Leiden
 • Fout in de Basisregistratie Personen (BRP) doorgeven

  Kloppen uw gegevens in de Basisregistratie Personen (BRP) niet? Dan kan de gemeente deze onderzoeken en veranderen. Als dat gebeurt, krijgt u daarvan bericht. U kunt ook zelf controleren of uw gegevens correct in het BRP staan. Als dat niet het geval is,

 • Reclame-uitingen plaatsen

  Wilt u reclame-uitingen aan uw gevel of losstaande reclame plaatsen? Dan heeft u als bedrijf of inwoner bijna altijd een omgevingsvergunning nodig. Dit geldt ook voor het beplakken van ramen, het beschilderen van muren of het aanbrengen van reclamedoeken.

 • Verklaring omtrent gedrag (VOG)

  Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een bewijs van goed gedrag. Uit een VOG blijkt dat uw gedrag in het verleden geen bezwaar is voor de taak of functie die u gaat uitvoeren in een nieuwe baan.

 • Rioolaansluiting aanvragen

  De eigenaar van een pand is verantwoordelijk voor de huisaansluiting. Dat is het stuk riolering van het gemeentelijke hoofdriool naar uw gebouw. U mag deze aansluiting niet zelf maken, maar vraagt dit aan bij de gemeente Leiden.

 • Nederlander worden door naturalisatie

  Woont u langer dan 5 jaar in Nederland, Aruba, Curaçao of Sint Maarten? Of in de bijzondere gemeenten Bonaire, Sint Eustatius of Saba? Dan kunt u zich laten naturaliseren tot Nederlander.

 • Bomen kappen

  Wilt u een boom kappen of verplanten? En staat deze niet in uw eigen tuin? Dan heeft u meestal een omgevingsvergunning nodig. Ook als u een boom wilt snoeien kan een omgevingsvergunning nodig zijn. Veel beschermde bomen in Leiden zijn vastgelegd op de Gro

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties