Resultaten

161 - 163 van de 163 Resultaten
Toon producten van Renkum
  • Rijbewijs

    Door de maatregelen rondom corona is het niet altijd mogelijk om uw rijbewijs op tijd te verlengen. Kijk op de website van het RDW of u in aanmerking komt om tijdelijk te rijden met een verlopen rijbewijs. Na medische goedkeuring door het CBR is de regeling misschien niet meer voor u van toepassing. Lees daarvoor goed uw goedkeuringsbrief. Het aanvragen en ophalen van een rijbewijs doet u zelf, bij de gemeente waar u staat ingeschreven. U betaalt de kosten bij de aanvraag. Het rijbewijs ligt na 5 werkdagen voor u klaar. Heeft u net uw rijexamen gehaald, dan kan aanvragen pas de volgende werkdag.

  • Achternaam wijzigen

    Wilt u uw achternaam of die van uw kind wijzigen? Of wilt u een naam toevoegen aan uw eigen achternaam? Dan moet u daarvoor toestemming vragen aan het Ministerie van Veiligheid en Justitie. Redenen om uw achternaam te wijzigen, kunnen zijn: De naam is, eventueel in combinatie met het beroep, maatschappelijke positie of de persoonlijke situatie, ongepast of bespottelijk; De naam komt zo vaak voor dat zij onvoldoende onderscheid biedt; De naam is in het Nederlands moeilijk uitspreekbaar; De naam is onjuist gespeld in de akten van de burgerlijke stand; De ouders zijn uit elkaar; De achternaam van het kind is anders dan die van de andere kinderen in het gezin.

  • Verhuizing doorgeven

    Verhuist u binnen de gemeente Renkum? Of komt u in de gemeente Renkum wonen? Geef uw verhuizing aan ons door. Dat kan direct online. Maar ook in het gemeentehuis. Wij verwerken uw verhuizing in de Basisregistratie Personen (BRP). De gemeente geeft uw verhuizing door aan de meeste overheidsinstanties zoals de Belastingdienst, DUO, de Sociale Verzekeringsbank en pensioenfondsen. Wanneer doorgeven? U kunt uw verhuizing doorgeven vanaf 4 weken voor de verhuizing tot 5 dagen erna. Geeft u de verhuizing later door dan dat u daadwerkelijk verhuisd bent? Dan is de datum waarop u de verhuizing doorgeeft uw officiële verhuisdatum. Wij verwerken uw verhuizing op de datum die u heeft ingevuld als datum van verhuizing. Op de datum van uw verhuizing (dus niet de datum waarop u het heeft doorgegeven) krijgt u een bevestiging van ons. 

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties