Resultaten

161 - 164 van de 164 Resultaten
Toon producten van Sliedrecht
 • Wmo-loket Sliedrecht

  Het Bonkelaarhuis informeert, adviseert en ondersteunt inwoners van de gemeente Sliedrecht bij hun aanvraag voor o.a. bijzondere bijstand, hulp bij het huishouden, mantelzorg, kinderopvang, inburgering en Wmo-voorzieningen. Huisvesting voor ouderen, informatie over zorg aanvragen. De uitvoering verloopt in nauwe samenwerking met de Sociale Dienst Drechtsteden.

 • Woning huren

  Bent u op zoek naar een huurwoning? Neem dan contact op met een woningcorporatie of een particuliere verhuurder.

 • Woonwagens, woonwagenstandplaats

  Sliedrecht heeft een tweetal woonwagenlocaties, te weten aan de Beyerinckstraat en de Burg. van Hofwegensingel. Op deze beide woonwagenlocaties zijn ruimtes (standplaatsen) ingericht voor woonwagens. Indien u in aanmerking wilt komen voor een woonwagenstandplaats, moet u zich laten inschrijven op de daarvoor bestaande wachtlijst.

 • Zorgwijzer

  De Zorgwijzer biedt informatie op het gebied van welzijn en zorg in de regio Zuid-Holland Zuid. Op de Zorgwijzer treft u adressen en telefoonnummers aan van hulpverleners en organisaties in de zorgsector in de breedste zin van het woord: van huisartsen, apotheken en fysiotherapeuten tot patiëntenverenigingen, instellingen voor verplegingen en verzorging en thuiszorg. De informatie is er op gericht u zo snel mogelijk bij het juiste adres te brengen.

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties