Resultaten

161 - 170 van de 170 Resultaten
Toon producten van Stede Broec
 • Verklaring omtrent gedrag bij aanvraag PGB

  Bij persoonsgebonden budget (PGB) moet u een verklaring omtrent gedrag, kortweg VOG, inleveren van uw zorgverleners

 • Erkennen ouderschap

  Wilt u als ouder een kind erkennen? Dit doet u bij de burgerlijke stand van de gemeente of via een notaris. De vader en meemoeder kunnen een kind erkennen. U hoeft niet de biologische vader te zijn om een kind te erkennen. De erkenning kan al vóór de geboorte van het kind plaatsvinden. U wordt, door uw kind te erkennen de wettelijke ouder van uw kind. Daarmee krijgt u alle rechten en plichten die horen bij het ouderschap.

 • Waterplan/baggerplan

  Het Waterplan is een gezamenlijk project van het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier (HHNK) en de gemeente. Uiteindelijk moet het plan resulteren in een aantrekkelijk, gezond en duurzaam watersysteem waarin recreatie ook een belangrijke rol speelt. De totale uitvoering van de onderhoudsmaatregelen uit het waterplan gebeurt in fasen. In 2013 is als proef fase 1 uitgevoerd. In 2018 zijn als laatste de fasen 9 en 10 uitgevoerd.

 • Tijdelijke ondersteuning noodzakelijke kosten (TONK)

  Heeft u als zelfstandige of werknemer minder inkomsten door de coronamaatregelen? En kunt u de noodzakelijke kosten niet meer betalen? In sommige situaties kunt u dan een vergoeding krijgen uit de nieuwe regeling TONK. Dat is de Tijdelijke Ondersteuning Noodzakelijke Kosten. De gemeente is TONK nu aan het voorbereiden.

 • Registratie aanduiding (naam) politieke groepering

  Uw (nieuwe) politieke groepering doet mee aan de gemeenteraadsverkiezing in 2018 met een bepaalde naam? U moet deze naam (aanduiding) dan schriftelijk laten registreren. Dit kan tot uiterlijk woensdag 27 december 2017 bij het Centraal Stembureau van de gemeente Stede Broec.

 • Rekenkamercommissie SED

  De gemeenten Stede Broec, Enkhuizen en Drechterland hebben een gezamenlijke Rekenkamercommissie SED (Rkc SED). De Rkc doet onafhankelijk onderzoek naar de doeltreffendheid, de doelmatigheid en de rechtmatigheid van het beleid van de gemeenten.

 • Aardgasvrij wonen

  Westfriesland is op weg om in 2040 energieneutraal te zijn. De gemeente Stede Broec onderzoekt met welke dorpen en wijken een start kan worden gemaakt om aardgasvrij te worden en welke alternatieven er zijn om duurzaam te wonen en koken.

 • Samen en Duurzaam

  Samen en Duurzaam is een platform waar allerlei informatie over duurzaamheid samenkomt. Informatie voor inwoners en ondernemers uit Stede Broec, Enkhuizen en Drechterland, duurzame voorbeelden en initiatieven, nieuwtjes en weetjes.

 • Subsidies voor activiteiten 2020

  Voor een aantal afgelaste eenmalige evenementen en/of activiteiten is vaak een gemeentelijke subsidie verstrekt die door de corona maatregelen nu niet door kunnen gaan. Hiervoor is de Regeling verrekening subsidie 2020 voor een- of meerdaagse activiteiten vastgesteld.

 • First registration in the Netherlands

  You file your ‘first registration’ when you are moving to the Netherlands for the first time or when you’ve registered before but have left the Netherlands before the 1st of October 1994.

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties