Resultaten

11 - 20 van de 133 Resultaten
Toon producten van Almelo
 • Omgevingsvergunning

  Wilt u bouwen of verbouwen? Slopen? Wilt u een boom in uw tuin kappen? Of iets anders aan uw omgeving veranderen? In veel gevallen heeft u een omgevingsvergunning nodig. Een omgevingsvergunning vraagt u online aan in het Omgevingsloket van de Rijksoverheid.

 • Erkennen van een kind

  Als u niet getrouwd bent en u geen geregistreerd partnerschap heeft, dan heeft uw kind bij de geboorte wettelijk gezien alleen een moeder. Als u de wettelijke vader wilt zijn, moet u het kind erkennen. U hoeft niet de biologische vader te zijn. Ook als u duomoeder wilt zijn, moet u het kind erkennen. U regelt erkenning van een kind in het stadhuis. Dat kan alleen op afspraak.

 • Kwijtschelding gemeentelijke belastingen

  Heeft u een laag inkomen en geen eigen vermogen? Dan hoeft u de gemeentelijke belastingaanslag misschien voor een deel of helemaal niet te betalen. Als u belasting niet of voor een deel hoeft te betalen, heet dat kwijtschelding. Wilt u kwijtschelding aanvragen? Maak dan online een afspraak op het stadhuis. U kunt ook kwijtschelding aanvragen bij het GBTwente.

 • Gezondheidsverklaring

  Wilt u een rijbewijs voor vrachtwagen, bus of trekker aanvragen? Hebt u een beperking of bent u 75 jaar of ouder en wilt u uw rijbewijs vernieuwen? In deze gevallen hebt u een verklaring nodig dat u geschikt bent om te rijden. Het CBR beoordeelt of u rijgeschikt bent. U vult daarvoor online een Gezondheidsverklaring in op Mijn CBR. U heeft daarvoor DigiD nodig.

 • Taxatieverslag WOZ

  Wilt u weten hoe de WOZ-waarde van uw woning of bedrijfsgebouw tot stand is gekomen? U kunt het WOZ taxatieverslag van uw woning online bekijken via het Digitaal Belastingloket. U kunt ook naar het stadhuis. Maakt u daarvoor een afspraak. Het taxatieverslag van uw bedrijfspand kunt u opvragen bij het GBTwente.

 • Gemeentelijk monument

  Wilt u uw pand tot een gemeentelijk monument maken? Dien dan bij de gemeente een verzoek in om aanwijzing als gemeentelijk monument. Bel ons eerst voor meer informatie.

 • Bezwaar en beroep

  Bent u het niet eens met een besluit van de gemeente? Dan kunt u online bezwaar maken met behulp van DigiD. Heeft u dat gedaan en bent u het niet eens met de beslissing over uw bezwaar? Dan kunt u in beroep gaan.

 • Begraafplaats 't Groenedael

  Begraafplaats ’t Groenedael aan de Willem de Clercqstraat 93 is de gemeentelijke begraafplaats van Almelo. De begraafplaats is een passende gedenkplaats in een respectvolle en parkachtige omgeving. De medewerkers van 't Groenedael komen zoveel mogelijk tegemoet aan uw wensen op het gebied van begraven en cremeren. Voor meer informatie en contact met de beheerders gaat u naar Begraveninalmelo.nl

 • Afval ophalen

  Twente Milieu haalt in Almelo het afval op. Op de afvalkalender kunt u zien wanneer en welk afval Twente Milieu ophaalt.

 • Afval scheiden

  Wilt u weten hoe u afval kunt scheiden? Zoals glas, plastic of oud papier? Of wilt u weten waar u terecht kunt met uw gescheiden afval? Twente Milieu geeft handige tips.

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties