Resultaten

11 - 20 van de 383 Resultaten
Toon producten van Alphen aan den Rijn
 • Aanmelden als stembureaulid

  De gemeente heeft inmiddels voldoende stembureauleden geworven. Wilt u toch stembureaulid worden? Kijk op de website van de Rijksoverheid. Wellicht zijn andere gemeenten nog op zoek.

 • Melding straatmeubilair

  Ziet u kapot straatmeubilair, bijv. een afvalbak, picknicktafel of bankje? Meld dit dan bij de gemeente

 • Ondernemersplein

  U bent ondernemer of u wilt een onderneming starten? Veel informatie vindt u op het Ondernemersplein.nl.

 • Parkeerplaats personenauto opzeggen

  U wilt de huurovereenkomst van de parkeerplaats aan de Van Boetzelaerstraat of Aarkade opzeggen.

 • Overlijden in het buitenland

  Als een naaste in het buitenland overlijdt, moet u enkele zaken regelen. De Nederlandse ambassade of het consulaat of het ministerie van Buitenlandse Zaken kan u daarbij helpen. U leest hier meer over op www.nederlandwereldwijd.nl (Koninkrijk der Nederlanden).

 • Planschade indienen

  Planschade is financiële schade die een persoon of een bedrijf lijdt als gevolg van een nieuw of gewijzigd bestemmingsplan. U kunt bij de gemeente een tegemoetkoming voor planschade indienen. De schade kan bestaan uit: waardevermindering van onroerende zaken inkomensderving beperking van het woongenot, privacy of vrij uitzicht schaduwwerking door nabije bebouwing onevenredige verkeers- en parkeerhinder belemmerende bereikbaarheid.

 • Afvalpas voor bedrijven

  Met de bedrijfsafvalpas gooit u zelf uw restafval in de ondergrondse restafvalcontainer. U sluit een contract af voor 1 jaar en wordt automatisch verlengd. Na 1 jaar is het contract maandelijks opzegbaar Met de bedrijfsafvalpas heeft u geen toegang tot afvalbrengstation Ecopark de Limes

 • Melding wegen en verkeer

  Als u onderweg op straat iets tegenkomt waarvan u denkt dat het gemaakt of opgeruimd moet worden dan kunt u dat bij de gemeente melden. Dat kan bijvoorbeeld gaan over een gat in de weg, losse stoeptegels, een verzakte straat of te hoge verkeersdrempel, of onkruid op het wegdek. Maar ook over een verkeerslicht dat niet werkt, een onveilige verkeersituatie, een beschadigd verkeersbord, of een beschadiging aan een tunnel of brug.

 • Bewijs van Nederlanderschap

  U heeft een Bewijs van Nederlanderschap nodig om aan te tonen dat u de Nederlandse nationaliteit heeft. Bijvoorbeeld bij een verhuizing naar het buitenland of een huwelijk. Of voor bepaalde beroepen zoals een functie in het openbaar bestuur. U krijgt een uittreksel uit de Basisregistratie Personen (BRP). Op het uittreksel staat uw nationaliteit.

 • Huisdier kwijt of gevonden

  In Nederland zijn er verschillende organisaties die zich bezighouden met het vinden van zoekgeraakte huisdieren. Bijvoorbeeld Amivedi en de Dierenbescherming. Bekijk de websites om te zien hoe u een melding kunt maken van een zoekgeraakt huisdier of hoe u kunt bijdragen aan het terugvinden van een huisdier: Amivedi Dierenbescherming Ook kunt u het dierenasiel bij u in de buurt raadplegen. Chipregistratie Als huisdieren zijn voorzien van chipregistratie kan de eigenaar worden achterhaald en kunnen huisdier en eigenaar met elkaar worden herenigd.

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties