Resultaten

11 - 20 van de 217 Resultaten
Toon producten van Amstelveen
 • Container opstelplek aanvragen

  Vraag hier uw container opstelplek aan.

 • Kinderopvang, gemeentelijke tegemoetkoming

  U kunt bij de gemeente terecht voor een tegemoetkoming in de kosten van kinderopvang als er sprake is van een sociaal medische indicatie. Dat wil zeggen dat u door sociale of medische omstandigheden niet in staat bent om zelf op uw kind te passen.

 • Brandveiligheid tijdelijke bouwwerken

  Bij tijdelijke gebouwen (zoals noodlokalen en tenten) moet u zich aan de brandveiligheidregels houden. De brandweer controleert of u zich aan de regels houdt en geeft u adviezen over brandveiligheid. De brandweer kan u verplichten om uw activiteiten te stoppen.

 • Gehandicaptenparkeerkaart voor instellingen aanvragen

  Zorginstellingen kunnen een gehandicaptenparkeerkaart aanvragen voor het vervoer van bewoners met een handicap. Op deze manier kunnen de instellingen de bewoners samen vervoeren. Zo hoeven ze niet voor iedere bewoner apart een kaart aan te vragen.

 • Maatwerkvoorziening chronisch zieken en gehandicapten

  Heeft u een laag inkomen en hoge zorgkosten? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor een jaarlijkse financiële tegemoetkoming van € 252,- vanuit de maatwerkvoorziening chronisch zieken en gehandicapten.

 • Sociale onveiligheid melden

  Met dit formulier meldt u sociale onveiligheid. Geef aan waaruit deze onveiligheid bestaat en waar dit plaatsvindt. Wij nemen uw melding zo spoedig mogelijk in behandeling.

 • Buitenreclame

  Er zijn verschillende vormen van buitenreclame. Op deze pagina leest u meer over de mogelijkheden.   Citydisplays Wilt u uw lokale evenement, circus, kermis, beurs of braderie onder de aandacht brengen? Dit kan alleen via de permanente reclameborden (Citydisplays). De Citydisplays hangen aan de lichtmasten en hebben twee zijden waarop affiches getoond worden.

 • Politieke partij registreren voor gemeenteraadsverkiezingen

  Nieuwe politieke partijen voor de gemeenteraadsverkiezingen moeten zich inschrijven bij de gemeente. Als u aan alle voorwaarden voldoet, mag u een kandidatenlijst inleveren.

 • Reactieformulier

  U kunt hieronder uw persoonlijke gegevens invullen. Deze gegevens zullen uitsluitend worden gebruikt om u op de hoogte te houden omtrent de afhandeling van deze Tips en opmerkingen. U bent niet verplicht om deze gegevens in te vullen.

 • Parkeervergunning voor patiënten zorgverleners

  Bent u een medische zorgprofessional in een vergunningsgebied waar betaald parkeren geldt, dan kunt u een patiëntenvergunning aanvragen. Via mijn2Park kunt u vervolgens de kentekens van patiënten eenvoudig aan- en afmelden. 

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties