Resultaten

11 - 20 van de 212 Resultaten
Toon producten van Amstelveen
 • Maatwerkvoorziening chronisch zieken en gehandicapten

  Heeft u een laag inkomen en hoge zorgkosten? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor een jaarlijkse financiële tegemoetkoming van € 252,- vanuit de maatwerkvoorziening chronisch zieken en gehandicapten.

 • Sociale onveiligheid melden

  Met dit formulier meldt u sociale onveiligheid. Geef aan waaruit deze onveiligheid bestaat en waar dit plaatsvindt. Wij nemen uw melding zo spoedig mogelijk in behandeling.

 • Buitenreclame

  Er zijn verschillende vormen van buitenreclame. Op deze pagina leest u meer over de mogelijkheden.   Citydisplays Wilt u uw lokale evenement, circus, kermis, beurs of braderie onder de aandacht brengen? Dit kan alleen via de permanente reclameborden (Citydisplays). De Citydisplays hangen aan de lichtmasten en hebben twee zijden waarop affiches getoond worden.

 • Politieke partij registreren voor gemeenteraadsverkiezingen

  Nieuwe politieke partijen voor de gemeenteraadsverkiezingen moeten zich inschrijven bij de gemeente. Als u aan alle voorwaarden voldoet, mag u een kandidatenlijst inleveren.

 • Reactieformulier

  U kunt hieronder uw persoonlijke gegevens invullen. Deze gegevens zullen uitsluitend worden gebruikt om u op de hoogte te houden omtrent de afhandeling van deze Tips en opmerkingen. U bent niet verplicht om deze gegevens in te vullen.

 • Ondersteuningsverklaring afleggen voor verkiezingen

  Een politieke partij of groepering die mee wil doen aan de verkiezingen heeft soms ondersteuningsverklaringen nodig. Met een ondersteuningsverklaring maakt u de deelname van een politieke partij of groepering aan een verkiezing mogelijk. Een ondersteuningsverklaring is nodig voor een partij of groepering die:

 • Grafonderhoudsrecht

  Voor het door de gemeente onderhouden van een uitgegeven (urnen)graf op de gemeentelijke begraafplaats wordt een onderhoudsrecht in rekening gebracht.

 • Filmopnames maken

  Voor het maken van opnames voor film of televisie op de openbare weg, moet u een melding bij de gemeente doen.

 • Dementia app aanvragen

  Met dit formulier kunt u, zolang de voorraad strekt, één of meerdere codes aanvragen waarmee u één jaar lang gratis gebruik kunt maken van de dementia-App. Bij elke code zit een foldertje met uitleg.

 • Schade aan een zitbankje, fietsvoorziening, afrastering of afvalbak melden

  Met dit formulier meldt u schade aan straatmeubilair, afrastering of afvalbak. Geef aan wat er aan de hand is en waar u dit heeft gesignaleerd. Wij nemen uw melding zo spoedig mogelijk in behandeling.

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties