Resultaten

11 - 20 van de 40 Resultaten
Toon producten van Bunschoten
 • Tijdelijke verhuur leegstaand pand

  U mag uw leegstaande pand tijdelijk verhuren. Bijvoorbeeld als uw woning of kantoorpand al een tijdje te koop staat of gesloopt gaat worden. U vraagt hiervoor een vergunning aan bij de gemeente.

 • Parkeervergunning

  In bepaalde gebieden heeft u een parkeervergunning nodig om te parkeren. Bij de gemeente Bunschoten kunt u online een parkeervergunning aanvragen.

 • Bijstandsuitkering aanvragen

  Komt u in aanmerking voor een bijstandsuitkering? Dan kunt u terecht bij Uitvoeringsorganisatie Baarn, Bunschoten en Soest (BBS).

 • Elektrische (openbare) laadpalen

  Heeft u een elektrische auto, maar geen mogelijkheid om deze op te laden bij uw eigen woning? Dan kunt u bij de gemeente Bunschoten een verzoek indienen voor een openbare laadpaal.

 • Identiteitskaart

  U gebruikt een identiteitskaart om te laten zien wie u bent. Ook kunt u ermee naar andere landen reizen. Het verschil met een paspoort is dat u maar naar een beperkt aantal landen kunt reizen. Voor het aanvragen van een identiteitskaart moet u langskomen

 • Marktplaats aanvragen

  De weekmarkt wordt iedere zaterdag in het centrum van Bunschoten-Spakenburg gehouden, van 10.00 uur tot 17.00 uur. Wilt u een plaats op de markt innemen? Dan heeft u een marktvergunning nodig. Dit kan voor de weekmarkt zijn, maar ook voor de kerstmarkt. Behalve marktgeld en stroomverbruik, betaalt u ook kraamhuur.

 • Evenement organiseren

  Voor het organiseren van een evenement heeft u een evenementenvergunning nodig. Deze vergunning kunt u (online) aanvragen in de gemeente waar het evenement plaatsvindt.

 • Bedrijfsafval

  U moet zelf regelen dat bedrijfsafval op een goede manier wordt ingezameld. De gemeente is namelijk niet verantwoordelijk voor de inzameling van bedrijfsafval. Dat komt omdat er grote verschillen zijn tussen de soort en hoeveelheid van het afval van de bedrijven.

 • Subsidie

  De gemeente Bunschoten verleent subsidies aan instellingen die actief zijn in de gemeente en voor activiteiten die worden georganiseerd. Voorbeelden zijn De Boei, de bibliotheek, muziekverenigingen, sportverenigingen, jeugdcentra, Visserijdagen etc.

 • Briefadres

  Als u geen vast woonadres in Nederland hebt, kunt u zich tijdelijk inschrijven op het adres van iemand anders of van een instelling. Dit heet een briefadres. Op dit adres ontvangt u dan voortaan uw post. U vraagt dit briefadres aan bij de gemeente.

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties