Resultaten

11 - 20 van de 92 Resultaten
Toon producten van Etten-Leur
 • Bomen kappen

  Als u een boom in uw tuin wilt kappen, kan het zijn dat u daarvoor een vergunning nodig heeft. Informeer via ons telefoonnummer 14076 of u een vergunning nodig heeft. Een vergunning voor het kappen van een boom vraagt  u  aan via het Omgevingsloket  De vergunning heet hier 'kappen'. Extra informatie: Overzicht te kappen bomen voorjaar 2021

 • Gevelreclame

  Wilt u reclame maken aan uw pand? Bijvoorbeeld met een reclamebord? Dan heeft u een omgevingsvergunning nodig, als het bord groter is dan een halve m². Aanvragen Een omgevingsvergunning vraagt u aan via  http://www.omgevingsloket.nl/. U kiest voor de activiteit bouwen.  

 • Monumentvergunning

  Bent u van plan veranderingen aan te brengen aan een rijks- of gemeentelijk monument? Dan vraagt u in veel gevallen een omgevingsvergunning aan. De monumentencommissie van de gemeente Etten-Leur geeft advies over de aanvraag. Een omgevingsvergunning vraag je aan via het Omgevingsloket. Neem voor meer informatie contact op met de gemeente via het nummer 14 076.    

 • Afvalinzameling, afvalsoorten, milieustraat, mijnafvalwijzer.nl, afvalwijzerapp

  Op de website www.mijnafvalwijzer.nl en via de Afvalwijzerapp, geeft Gemeente Etten-Leur alle informatie over de afvalinzameling.  afvalinzameling gemeente Etten-Leur  mijnafvalwijzer.nl  afvalwijzer  afvalwijzerapp  afvalsoorten  restafval  gft  papier  plastic  drankkartons  blik  grof vuil  grof tuinafval  asbest milieustraat  milieupas  container / kliko   

 • Dode dieren, dieren in nood en vermiste dieren

  Huisdieren U bent zelf verantwoordelijk voor het wegbrengen van uw overleden huisdier. Ziet u een dode hond of kat in de openbare ruimte, dan kunt u dit melden bij de gemeente via het algemene nummer 14076.  Vindt u een gewond huisdier, meldt u dit dan bij de dierenambulance. Zij zijn te bereiken via het nummer 076-5712712 van maandag tot en met zaterdag van 11.00 tot 16.00 uur. Buiten deze tijden kunt u dit melden bij de politie, 0900-8844. Een vermist of gevonden huisdier kunt u melden bij: Amivedi is tussen 09:00 en 21:00 uur telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 088-0063388 of via de website www.amivedi.nl De dierencentrale, via het telefoonnummer 0186-603405 of via de website  info@dierencentrale.nl. Daarnaast kunt u via het telefoonnummer 14076 informeren of uw huisdier bij de gemeentewerf is afgegeven. Via het chip/registratienummer is snel te zien of uw dier bij ons bekend is. Wild dier Treft u een wild dier dood of gewond aan, dan kunt u dit melden bij de politie, 0900-8844. Bijvoorbeeld: ree, wild zwijn, hert, das, vos. Zwervend dier Ziet u een loslopend, zwervend dier, dan kunt u dit melden bij de gemeente via het algemene nummer 14076.                           

 • Gymlokaal huren

  Gymlokaal huren (voor één keer) Gymlokalen in Etten-Leur worden verhuurd voor kinderfeestjes of overdekte sportactiviteiten. Degene die een gymlokaal reserveert, krijgt na betaling van borg en huur een toegangspas mee, waarmee men de sporthal of het gymlokaal tijdelijk in kan.  Tarieven huur 2021 De prijzen zijn per uur, maar er kan ook per half uur gereserveerd worden. Sportzaal de Gong Sportvereniging € 22,44 Niet sportvereniging € 28,82 Kinderfeestje € 14,41 Gymlokalen Sportvereniging € 11,37 Niet sportvereniging € 14,41 Kinderfeestje € 14,41 Borg De borg bedraagt € 20,00. Dit bedrag krijgt u terug als u de toegangsbadge inlevert. Reservering aanvragen Door de huidige Corona-maatregelen is het tijdelijk niet mogelijk om een gymlokaal te huren.  Een reservering voor een gymlokaal vraagt u online aan. Gymlokaal huren (met Digid) Gymlokaal huren ( met eHerkenning) Als het online aanvragen niet lukt, dan belt u ons via het telefoonnummer 14076.    Gymlokaal huren voor een vaste periode  De gymlokalen kunnen ook voor een langere periode worden gehuurd. De huurder ontvangt dan eenmalig een toegangsbadge. De betaling vindt plaats via een factuur. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met de medewerker sportm via het telefoonnummer 076-5024236.   Sportzaal en gymlokalen die kunnen worden gehuurd in de gemeente Etten-Leur:  Sportzaal 'De Gong' Hobodreef 10 (ook per halve zaal te huren) Gymlokaal 'De Hasselbraam' Beukenlaan 43 Gymlokaal ''t Voortouw' Slagveld 55 Gymlokaal 'De Vleer' Kraanvogel 22 Gymlokaal Lambertusstraat Lambertusstraat 3b Gymlokaal 'D'n Overkant' Edward Poppelaan 16 Gymlokaal 'de Vier Heemskinderen' Heilig Hartstraat 4

 • Kabel- en leidingwerkzaamheden

  Informeer ons digitaal over werkzaamheden aan kabels en leidingen. In Etten-Leur is een vergunnings- en meldingsplicht voor het werken aan kabels en leidingen. De melding en/of vergunningsaanvraag kunt u doen via www.moorwerkt.nl Om schade aan kabels en leidingen te voorkomen moet u bij graafwerkzaamheden altijd een klic-melding doen via www.kadaster.nl/klic. Dit geldt ook voor graafwerkzaamheden op uw eigen terrein. Kijkt u voor de voorschriften naar de Verordening kabels en leidingen Etten-Leur 2008 (VKLE).  Wanneer u vragen heeft, kunt u contact opnemen met Johnny Vervaart en Jeffrey Broeders via ons algemene telefoonnummer: 14076.     

 • Gehandicaptenparkeerplaats op kenteken

  Als u een gehandicaptenparkeerkaart heeft, dan kunt u een gehandicaptenparkeerplaats aanvragen in de buurt van uw woonadres. Alleen u mag uw auto daar neerzetten.  Bij beoordeling van uw aanvraag wordt gekeken naar: De parkeerdruk in de directe omgeving waar u woont; Het al dan niet hebben van een parkeermogelijkheid op eigen terrein; De verkeersveiligheid; Doorstroming van het verkeer. Als  u een passagierskaart heeft, dan gelden er andere regels voor het aanvragen van een parkeerplaats. Bel dan eerst met ons via het vijfcijferige telefoonnummer 14076. Aanvraag Uw kunt uw aanvraag online doen als u eigenaar en bestuurder van een auto bent. Aanvragen gehandicaptenparkeerplaats Of u regelt uw verzoek schriftelijk met het aanvraagformulier gehandicaptenparkeerplaats  Kosten parkeerplaats Aanlegkosten: € 260,82 inclusief BTW Legeskosten:  €   36,05 Totale kosten: € 296,87         

 • Uittreksel Basisregistratie Personen (BRP)

  Een uittreksel uit de basisregistratie personen (BRP) is een bewijs dat u in de gemeente Etten-Leur bent ingeschreven. Het bevat uw naam, adres, geboortedatum en geboorteplaats en een aantal aanvullende gegevens. Vraag bij de instantie waarvoor u een uittreksel aanvraagt welke gegevens er nog meer op het uittreksel moeten staan. Digitaal aanvragen U kunt uw uittreksel digitaal aanvragen. Het (papieren) uittreksel wordt dan uiterlijk binnen vijf werkdagen thuisgestuurd. Aanvragen worden direct afgerekend. Vraag hier uw uittreksel aan Meenemen bij afspraak Momenteel kunt u alleen telefonisch een afspraak maken. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 14076. U kunt het uittreksel ook aan de balie aanvragen. Bij een aanvraag aan de balie krijgt u het uittreksel direct mee. U moet hiervoor een afspraak maken. Bij deze afspraak moet u het volgende meenemen: geldig legitimatiebewijs; indien van toepassing het machtigingsformulier. Neemt u dan ook een kopie van zijn of haar identiteitsbewijs mee. Download het formulier voor schriftelijke toestemming ​​​ Machtiging Een uittreksel Basisregistratie Personen (BRP) kan ook via een machtiging worden aangevraagd. Een schriftelijke machtiging is verplicht in de volgende situaties: Personen die samenwonen. Ouders, verzorgers of voogden en andere gezinsleden, bijv. broer, zus  voor kinderen vanaf 16 jaar. Anderen (niet gezinsleden) van aanvrager,ongeacht leeftijd van aanvrager. Onder curatele gestelde personen (machtiging van curatoren). Kosten Een uittreksel Basisregistratie Personen (BRP) kost € 11,90.

 • Bouwinformatieverzoek

  U wilt weten wat de mogelijkheden zijn op uw perceel, of het nu gaat over bouwen, verbouwen of gebruiksmogelijkheden?  Kijkt u eerst bij veelgestelde vragen. Daarna kunt via www.omgevingsloket.nl  een vergunningcheck doen. Is uw vraag daarmee niet beantwoord? Dan kunt u een bouwinformatieverzoek indienen. Om uw vraag voor ons te verduidelijken kunt u tekeningen, foto’s of brochures toevoegen. Wees zo duidelijk en gedetailleerd mogelijk.  Binnen twee werkdagen krijgt u een ontvangstbevestiging met hierin de naam van de behandelaar van uw verzoek. Wij beantwoorden uw vraag in principe per e-mail. Persoonlijk contact Wilt u liever persoonlijk contact? Om u zo goed mogelijk te helpen vult u dan toch het formulier zo compleet mogelijk in. Vaak moeten wij namelijk eerst onderzoek doen om uw vragen te kunnen beantwoorden. Wij bellen u met het antwoord op uw vraag of om een afspraak te maken. Informatieverzoek of conceptaanvraag Houdt u er rekening mee dat wij bij een informatieverzoek u alleen informatie kunnen geven over de mogelijkheden die het bestemmingsplan biedt of over vergunningvrij bouwen. Als uw plan niet binnen de regels past, kunnen wij met een informatieverzoek niet gelijk aangeven of wij voor uw plan kunnen afwijken van de regels. Wanneer u vooraf meer zekerheid wilt hebben over het wel of niet vergunningsvrij zijn van uw bouwplannen of de haalbaarheid ervan kunt u een conceptaanvraag indienen. Uw plannen worden dan getoetst aan diverse regelgevingen, zoals bestemmingsplan en welstand. Een conceptaanvraag dient u in via het Omgevingsloket. U ontvangt de uitslag in de vorm van een brief met daarin de resultaten. Zorg dat u alle gevraagde stukken meestuurt. Een situatietekening van het perceel, aanzichttekeningen en plattegrondtekeningen. Alles op schaal en voorzien van maatvoering, materialen en kleurgebruik. U krijgt dan zo snel mogelijk een reactie van de gemeente. Kosten De kosten voor een informatieverzoek zijn € 102,00. De kosten voor een conceptaanvraag zijn € 234,65.    

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties