Resultaten

11 - 20 van de 308 Resultaten
Toon producten van Hengelo
 • Straattegeltuintjes

  Hebt u geen (voor)tuin, maar wilt u wel graag meer groen in uw straat? Dan is een straattegeltuintje misschien iets voor u. Groen zorgt ervoor dat mensen zich in het algemeen beter voelen. En uw straat wordt er kleuriger en gezelliger van. Ook voor dieren zijn planten, struiken en bomen onmisbaar....

 • Startpunt Geldzaken

  Wilt u vaker geld overhouden aan het einde van de maand? Geeft u teveel geld uit en wilt u besparen? Hebt u geldzorgen? Of wilt u een 'appeltje voor de dorst' opbouwen?  Bij Startpunt Geldzaken kunt u op een handige manier online tips krijgen over geld. Tips om uw uitgaven te verlagen en uw inkomsten te...

 • Gevonden en verloren voorwerpen

  Hebt u iets gevonden of verloren? Bijvoorbeeld een portemonnee, tas of sleutelbos? Dan kunt u daarvoor in de meeste gevallen terecht bij de balie voor gevonden en verloren voorwerpen van de gemeente.  Denkt u dat uw eigendom is gestolen? Of hebt u spullen gevonden die zeer waarschijnlijk afkomstig...

 • Urgentieverklaring woningzoekende

  Uw zoektocht naar een huurwoning kan sneller verlopen als u een urgentieverklaring hebt. Wilt u weten of u in aanmerking voor een urgentieverklaring? Kijk dan op WoningNet.nl .

 • Rioolverstopping

  Een verstopte riolering is erg vervelend en moet natuurlijk zo snel mogelijk verholpen worden. Het is belangrijk om te weten wie het probleem moet oplossen. Bent u zelf verantwoordelijk of moet de gemeente u daarbij helpen?

 • Veilig uitgaan

  Een avondje uitgaan moet leuk, gezellig en veilig zijn. Het uitgaanspubliek wil kunnen stappen in een prettige sfeer. De Hengelose binnenstad heeft regionale aantrekkingskracht. De toeloop is groot en dat heeft gevolgen voor vandalisme, overlast, diefstal en geweld. Alle betrokkenen zijn erbij gebaat dat...

 • Voorschool Hengelo: Samen spelenderwijs leren!

  Op de Hengelose Voorschool krijgen alle peuters van 2,5 tot 4 jaar de kans om samen spelenderwijs te leren. Zo kan uw peuter straks een goede start maken op de basisschool. De gemeente stelt subsidie beschikbaar.

 • Bouwen en handhaven

  Als u bouwt in strijd met de regels, bent u in overtreding. De gemeente mag dan maatregelen nemen om een einde te maken aan de illegale situatie.

 • Datalek melden

  De gemeente Hengelo vindt uw privacy heel belangrijk. Daarom gaan wij zorgvuldig met uw gegevens om. En we beveiligen ze goed. Toch kan het gebeuren dat persoonlijke gegevens terecht komen bij iemand voor wie ze niet bedoeld zijn.

 • Huisnummering

  De gemeente is wettelijk verplicht om woningen, winkels en kantoorpanden te nummeren. Als eigenaar kunt u uw pand dus niet zelf een (huis)nummer geven.

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties