Resultaten

11 - 20 van de 72 Resultaten
Toon producten van Hilvarenbeek
 • Vertrek naar buitenland

  Als u langer dan 8 maanden in het buitenland gaat wonen, moet u dit doorgeven bij de gemeente. Dit kan vanaf 5 dagen voor uw vertrek. Uw verhuizing naar het buitenland wordt verwerkt in de Basisregistratie Personen (BRP). De datum van aangifte verhuizing naar het buitenland is de datum waarop de gemeente u uitschrijft. 

 • Geboorteaangifte

  U geeft een kind binnen 3 dagen na de geboorte aan, in de gemeente waar het kind geboren is. De dag van de bevalling telt daarbij niet mee. Maak hiervoor online een afspraak.

 • Paspoort

  Het aanvragen en ophalen van een paspoort doet u in de gemeente waar u woont. Maak hiervoor een afspraak. U betaalt bij de aanvraag. Het paspoort ligt na 5 werkdagen voor u klaar.

 • Identiteitskaart

  Een Nederlandse identiteitskaart is zowel een identiteitsbewijs als een reisdocument. Het aanvragen en ophalen doet u in de gemeente waar u ingeschreven staat. Maak hiervoor een afspraak. U betaalt bij de aanvraag. De identiteitskaart ligt na 5 werkdagen voor u klaar.

 • Rijbewijs aanvragen of verlengen

  U moet een rijbewijs persoonlijk aanvragen. Maak hiervoor een afspraak. U betaalt bij de aanvraag. Na vijf werkdagen kunt u uw rijbewijs afhalen. 3 juni 2020 | Rijbewijs 7 maanden langer geldig vanwege coronacrisis

 • Uittreksel uit de burgerlijke stand

  Heeft u een bewijs nodig van uw geboorte of die van uw kind, (beëindiging van) huwelijk/geregistreerd partnerschap of overlijden van partner, ouder of kind? Vraag dan een uittreksel uit de burgerlijke stand aan.

 • Uittreksel Basisregistratie Personen

  Een uittreksel uit de Basisregistratie Personen (BRP) is een officiële verklaring van de gemeente dat u in Hilvarenbeek woont. Hierop staan uw naam, adres, woonplaats, geboorteplaats, geboortedatum en waar nodig andere gegevens.

 • Verklaring omtrent gedrag (VOG)

  Een Verklaring omtrent het gedrag (VOG) is een bewijs van goed gedrag. Werkgevers of instanties kunnen daar om vragen. Bijvoorbeeld als u gaat werken in de kinderopvang of het onderwijs. Ook als u een wapenvergunning wilt aanvragen, heeft u een Verklaring omtrent het gedrag nodig.

 • Bewijs van in leven zijn

  Een bewijs van in leven zijn is het schriftelijke bewijs van de gemeente dat een inwoner volgens de Basisregistratie Personen (BPR) in leven is. Dit bewijs kan nodig zijn voor een uitkering van een pensioenfonds of een verzekeringsmaatschappij. Er zijn twee soorten bewijs van in leven zijn: het bewijs van in leven zijn in de vorm van een uittreksel uit de Basisregistratie Personen (BPR). Dit is alleen voor gebruik in Nederland. de attestatie de vita die ondertekend is door een ambtenaar van de Burgerlijke Stand. Deze is voor gebruik in het buitenland.

 • Legalisatie handtekening

  Moet u bewijzen dat uw handtekening op een document echt van u is? Dan kunt u uw handtekening laten legaliseren. U zet dan bij de gemeente uw handtekening op het document waar een gemeenteambtenaar bij is. De gemeente bevestigt met een stempel op het document dat het uw handtekening is.

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties