Resultaten

11 - 20 van de 87 Resultaten
Toon producten van Hollands Kroon
 • Verzoek aanduiding naamgebruik

  Als u getrouwd bent (geweest) of u heeft een geregistreerd partnerschap (gehad) kunt u de geslachtsnaam (achternaam) van uw partner gebruiken. Hierbij gaat het om de naam waarmee u wilt dat overheidsinstellingen u aanschrijven.

 • Verhuizing vanuit het buitenland, immigreren

  Als u verhuist vanuit het buitenland naar onze gemeente, moet u telefonisch een afspraak maken via telefoonnummer 088-321 5000.

 • Uitkering voor oudere en arbeidsongeschikte zelfstandigen (IOAZ)

  Wilt u uw bedrijf beĆ«indigen, bent u 55 jaar of ouder en is uw gezinsinkomen al enkele jaren beneden bijstandsniveau? Dan kunt u een IOAZ-uitkering aanvragen.

 • Nee/ja of nee/nee sticker

  Wilt u geen ongeadresseerd reclamedrukwerk meer ontvangen? Plak een 'nee/nee-sticker' of 'nee/ja-sticker' op uw brievenbus.

 • Standplaats, vergunning

  Standplaatsen zijn plekken waar ondernemers een dagdeel, dag en/of een aantal dagen per week spullen kunnen verkopen vanuit bijvoorbeeld een kraam of een wagen. Om een standplaats in te nemen op gemeentegrond of particuliere grond, heeft u een vergunning nodig.

 • Naamskeuze kinderen

  Ouders mogen zelf kiezen welke achternaam hun eerste kind krijgt: de naam van de moeder of van de vader. De naamskeuze kan alleen bij het eerste kind. Alle volgende kinderen in het gezin krijgen automatisch de achternaam die het eerste kind heeft gekregen. 

 • Volledige leerplicht en kwalificatieplicht

  Alle kinderen in Nederland van 5 tot en met 16 jaar oud zijn leerplichtig. Zij moeten dan verplicht naar school. Dit heet volledige leerplicht.

 • Studietoeslag voor studenten met arbeidsbeperking

  Ben je scholier of student, 18 jaar of ouder en door een beperking niet in staat om het minimumloon te verdienen? Dan kun je misschien een studietoeslag krijgen van de gemeente Hollands Kroon.

 • Paspoort aanvragen jonger dan 18 jaar

  Vanaf veertien jaar moet iedereen in Nederland een eigen paspoort of identiteitskaart hebben. Als u met uw kinderen naar het buitenland reist, hebben kinderen een eigen identiteitskaart of paspoort nodig. De leeftijd van het kind maakt dan niet uit.

 • Burgerlijke stand, afschrift van de akte

  De burgerlijke stand maakt akten op van belangrijke gebeurtenissen in uw leven zoals geboorte en huwelijk. Een afschrift van de akte is alleen te verkrijgen in de gemeente waar de gebeurtenis/het rechtsfeit heeft plaatsgevonden.

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties