Resultaten

11 - 20 van de 54 Resultaten
Toon producten van Krimpen aan den IJssel
 • Gehandicaptenparkeerplaats

  U komt in aanmerking voor een gehandicaptenparkeerplaats als u een gehandicaptenparkeerkaart heeft en er binnen uw maximale loopafstand onvoldoende parkeerplaatsen zijn.

  De gereserveerde gehandicaptenparkeerplaats kan worden aangelegd bij uw woning en/of bij uw werkadres. In het laatste geval moet u aangeven op welke dagen en welke tijden u parkeert bij uw werkadres.

  Indien u een aanvraag wilt doen moet u aan de volgende voorwaarden voldoen. (zie voorwaarden)

   

 • Klinker

  De Klinker is het gemeentelijke magazine voor alle inwoners van Krimpen aan den IJssel. Het blad wordt huis-aan-huis bezorgd in Krimpen aan den IJssel en verzonden naar relaties. Constateert u dat bepaalde gegevens niet goed zijn vermeld of hebt u suggesties of ideeën, dan horen wij dat graag van u.

 • Echtscheidingsakte, afschrift


  Dit product kunt u digitaal aanvragen
  Van een echtscheiding of ontbinding van het geregistreerd partnerschap wordt een ‘latere vermelding’ opgenomen in de registers van de Burgerlijke Stand. Deze latere vermelding is het schriftelijk bewijs dat iemand is gescheiden of dat een geregistreerd partnerschap is ontbonden.

 • Gezondheidsverklaring

  Dit product kunt u digitaal aanvragen of u maakt een afspraak

  Een Gezondheidsverklaring is een formulier dat u (in sommige gevallen) nodig hebt voor het verkrijgen van een rijbewijs. Het is een verklaring waarin vragen worden gesteld over uw gezondheid. Dit formulier moet worden ingevuld en opgestuurd naar het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR).

 • Grofvuil

  Grofvuil is al het huishoudelijk afval dat niet in uw container past. Denk aan banken, kasten, wasmachines en stofzuigers.

  Voor al uw vragen, kunt u contact opnemen met Cyclus via het telefoonnummer 0182-547500. 
  Zij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 en 17:00
  Ook kunt u contact opnemen via de website https://cyclusnv.nl/ 

 • Rioolaansluitvergunning aanvragen

  De gemeente verzorgt de aansluiting van uw woning, bedrijf of gebouw op het rioolstelsel. Wanneer uw woning wordt of is aangesloten op het rioolstelsel, dan moet uw rioolaansluiting voldoen aan het bouwbesluit en het uitvoeringsbeleid van de gemeente.

  Er zijn twee soorten rioolaansluitingen: gecombineerde en gescheiden. Wanneer in uw situatie sprake is van een gescheiden stelsel dan heeft u een dubbele aansluiting nodig.

 • Graffitiverwijdering

  De gemeente is verantwoordelijk voor het verwijderen van graffiti in de openbare ruimte en op gebouwen die eigendom zijn van de gemeente. Het kan bijvoorbeeld gaan om graffiti op bruggen, verkeersborden, afvalbakken en dergelijke. De gemeente zal zo spoedig mogelijk graffiti verwijderen in de openbare ruimte en op openbare gebouwen.

 • Leerlingenvervoer

  Ouders of verzorgers die één of meer kinderen op school hebben, zorgen vaak zelf voor het halen en brengen van hun kinderen. Er kunnen echter situaties zijn waarin dit niet mogelijk is. Bijvoorbeeld omdat de leerling een beperking heeft of omdat de speciale school die de leerling bezoekt op flinke afstand van huis ligt. In dit soort situaties kunt u eventueel in aanmerking komen voor het leerlingenvervoer van de gemeente Krimpen aan den IJssel.

 • Melding openbare ruimte

  Meldingen over uw woonomgeving of de openbare ruimte kunt u direct doorgeven aan de gemeente. Hierbij kunt u denken aan defecte straatverlichting, overhangend openbaar groen, losliggende stoeptegels, rondzwervend afval, vernielde bushokjes, verstopte rioolkolken, dode dieren of glas op de fietspaden.

   

 • Hervestiging vanuit het buitenland


  Voor dit product moet u een afspraak maken
  U moet aangifte van hervestiging doen,als u gedurende een half jaar tenminste vier maanden in Nederland gaat verblijven. Hiervoor is het van belang om de juiste documenten te overleggen. Geadviseerd wordt hierover het Publiekscentrum te raadplegen.

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties