Resultaten

11 - 20 van de 194 Resultaten
Toon producten van Laarbeek
 • Verhuizing

  U gaat verhuizen? Een verhuizing moet u altijd doorgeven aan de gemeente waarin u gaat wonen. Ook als u in dezelfde gemeente blijft wonen, moet u dit doorgeven.

 • Bouwkosten

  Sommige vergunningen kosten geld. Leges heet dat. De hoogte van de leges kunt u terugvinden in de legesverordening. Sommige leges zijn gerelateerd aan de bouwkosten. De bouwkosten worden ieder jaar vastgelegd in een zogenaamde bouwkostenbepaling. Zie hier de bouwkostenbepaling ROEB. Uitgangs...

 • Sluitingsuren horeca

  De gebruikelijke openingstijden voor de horeca zijn in de gemeente Laarbeek vastgesteld. U wilt uw horecabedrijf eenmalig of jaarlijks langer open houden? Hiervoor kunt u een verzoek voor ontheffing van de sluitingstijd indienen bij de gemeente. 

 • Kaarten inzien en landmeetkundige werkzaamheden

  Landmeetkundige gegevens zijn meetgegevens die nodig zijn voor kaarten. Bijvoorbeeld topografische kaarten, kadastrale kaarten en kaarten voor kabels en leidingen.

 • Aanplakken posters verkiezingen

  Bij alle verkiezingen plaatst de gemeente aanplakborden voor posters van politieke partijen.

 • Lotingsysteem uitgifte (zelf)bouwkavels en starterswoningen

  De (zelf)bouwkavels en starterswoningen in de gemeente Laarbeek worden door middel van lotingen uitgegeven. Om in aanmerking te komen voor deze lotingen, moet u voldoen aan een aantal criteria. Deze criteria staan in het lotingsysteem uitgifte (zelf)bouwkavels en starterswoningen.

 • Koninklijke onderscheiding voor persoon, aanvraag

  Een koninklijke onderscheiding is een mooie waardering. Kent u iemand die dit echt verdient? Laat het ons weten. Dien een decoratievoorstel in bij de burgemeester van de woonplaats van diegene. Iemand die een koninklijke onderscheiding ontvangt, noemen we een ‘gedecoreerde’.

 • Bouw en verbouw, toezicht

  De toezichthouder bouw van uw gemeente heeft de taak de veiligheid te controleren en te beoordelen of er volgens de verleende omgevingsvergunning gebouwd wordt. Vermoedt u dat uw verbouwing niet volgens de regels verloopt? Neem dan contact met ons op.

 • Rioolaansluiting, aanvraag

  De gemeente zorgt voor de aanleg, het onderhoud, de ontstopping en de vervanging van het riool. De gemeente zorgt ook voor de aansluiting van uw woning, bedrijf of gebouw op het riool, tot aan uw eigen terrein. Vanaf daar moet u er zelf voor zorgen. U heeft dan vaak toestemming van de gemeente no...

 • Evenementen tijdens de corona-crisis

  Evenementen zijn vanaf 14 oktober 2020 verboden, met uitzondering van:Markten voor levensmiddelenBeurzen en congressenBioscopen en theatersWedstrijdenBetogingen, samenkomsten en vergaderingen als bedoeld in de wet openbare manifestaties

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties