Resultaten

11 - 20 van de 131 Resultaten
Toon producten van Noordenveld
 • Bouwtekeningen inzien

  Plannen en tekeningen van bestaande panden zijn meestal beschikbaar in ons archief. U kunt ze online opvragen of bekijken op het gemeentehuis. Bijvoorbeeld als u ze ze nodig heeft voor een verbouwing.

 • Ophaaldagen afval

  Uw persoonlijke afvalkalender vindt u op Mijnafvalwijzer.nl. Vul uw postcode en huisnummer in en u ziet op welke dagen uw grijze, groene en papiercontainer worden geleegd en wanneer wij de PMD-afvalzakken ophalen. U kunt uw afvalkalender ook downloaden en printen.

 • Set containers aanvragen

  Bent u verhuisd of gaat u binnenkort verhuizen naar een nieuwbouwwoning? Bij een nieuwe woning zijn nog geen containers aanwezig. Deze vraagt u bij ons aan.

 • Paspoort, identiteitskaart, rijbewijs kwijt of gestolen

  Verlies of diefstal van uw paspoort of identiteitskaart meldt u online of op het gemeentehuis. Bent u uw rijbewijs kwijt, dan meldt u dat altijd op het gemeentehuis. Bel om hiervoor een afspraak te maken.

 • Dode dieren melden of wegbrengen

  Ziet u een dood dier, zoals een kat of hond, liggen langs de kant van de weg? Dan belt u de dierenambulance. De dierenambulance kan achterhalen of het dier een chip heeft en de eigenaar inlichten.

 • Belangstellingsregistratie

  Wilt u zaken met ons doen? Maak dan uw belangstelling kenbaar en vul uw bedrijfsgegevens in. Zodra wij een inkooptraject starten dat past binnen uw bedrijfsactiviteiten nemen wij deelname van uw bedrijf in overweging.

 • Bijstand voor zelfstandigen

  Komt u als zelfstandig ondernemer in (tijdelijke) financiƫle problemen waardoor uw onderneming in gevaar komt? Dan kunt u misschien bijstand voor zelfstandigen (Bbz) krijgen. Dat kan ook als u een uitkering heeft en u wilt een eigen bedrijf beginnen.

 • Asbest verwijderen

  Voor het verwijderen en wegbrengen van asbest zijn strenge regels. U mag als particulier maximaal 35 vierkante meter asbest zelf verwijderen. U heeft hiervoor toestemming nodig. Doe minimaal 5 dagen van tevoren een sloopmelding via het omgevingsloket.

 • Wateroverlast melden

  Ziet u problemen door een hoog waterpeil zoals een overstroomde sloot of een verstopte duiker? Of wateroverlast op straat, bijvoorbeeld door een verstopte put? Dit geeft u aan ons door. Wij komen langs om de situatie te bekijken en op te lossen.

 • Gebruik achternaam veranderen

  Wilt u de achternaam van uw partner gaan gebruiken? Of juist weer teruggaan naar uw eigen achternaam? Dit regelt u meteen met DigiD.

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties