Resultaten

11 - 20 van de 65 Resultaten
Toon producten van Oegstgeest
 • Collectieve zorgverzekering

 • Digitaal fotoarchief

  -

 • Drank- en horecavergunning

  U heeft een drank- en horecavergunning nodig als u alcohol gaat verkopen of schenken. U krijgt de drank- en horecavergunning als u aan een aantal eisen voldoet. Als er andere leidinggevenden komen, de organisatievorm verandert of als u bouwtechnische aanpassingen doet, stuurt u ons de juiste documenten via het digitale formulier toe.

 • Emigratie (vertrek naar het buitenland)

  Emigreert u of gaat u langer dan 8 maanden naar het buitenland? Dan moet u zich uitschrijven uit de Basisregistratie Personen (BRP).

 • Erkenning van (ongeboren) kind

  Bent u niet getrouwd of geen geregistreerd partner en wordt u vader? Dan kunt u het kind al vóór de geboorte erkennen. Ook als u niet de biologische vader bent, kunt u het kind erkennen en wordt u de juridische vader.

 • Evenementenvergunning

  Wilt u in Oegstgeest een evenement organiseren? Zoals een braderie, optocht, feest of een herdenking? Vraag dan een evenementenvergunning aan. Let op: Organiseert u klein evenement, zoals een straat- of buurtfeest, een straatspeeldag of buurtbarbecue? Dan meldt u dat bij de gemeente via contact.

 • Garantstelling of logiesverstrekking

  Een garantstelling of logiesverstrekking is een verklaring waarin staat dat u iemand uit het buitenland uitnodigt om naar Nederland te komen. Deze verklaring is soms nodig bij een visumaanvraag. U staat dan namelijk financieel garant voor deze persoon. U stuurt de ingevulde garantstelling of logiesverstrekking naar de betreffende persoon. Ga wel eerst naar de gemeente om uw handtekening te legaliseren. U maakt daarvoor een afspraak. Let op: Een garantstelling of logiesverstrekking kunt u downloaden vanaf de website van de Immigratie en Naturalisatie Dienst (IND) en het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

 • Geboorte (aangifte van)

  De geboorte van een kind moet binnen 3 dagen aangegeven worden in de gemeente waar het kind geboren is.

 • Geboorte uittreksel

  U kunt alleen een uittreksel van de geboorte aanvragen als u in Oegstgeest geboren bent. Bent u niet in Oegstgeest geboren, dan moet u het uittreksel aanvragen in de gemeente waar u geboren bent.

 • Gehandicaptenparkeerkaart

  De (Europese) gehandicaptenparkeerkaart is een toestemming van de gemeente om binnen Europa op een algemene of op een voor u gereserveerde gehandicaptenparkeerplaats te mogen parkeren.

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties