Resultaten

11 - 20 van de 484 Resultaten
Toon producten van Oosterhout
 • Kadastrale gegevens

  Veel van wat is vastgelegd over een woning of perceel staat in de openbare registers van het Kadaster. Voor informatie kunt u vinden bij 'Kadaster'.

 • Reinigingsrechten betalen

  Ondernemers die gebruik maken van de gemeentelijk vuilnisophaaldienst betalen reinigingsrechten. Hiermee betaalt u de gemeente voor het ophalen en verwerken van uw bedrijfsafval. U ontvangt hiervoor elk jaar een aanslag.

 • Echtscheiding melden

  Voor het aanvragen van een scheiding gaat u naar de rechtbank. U heeft hiervoor een advocaat nodig. Zodra de gemeente de scheiding inschrijft in de burgerlijke stand, is de echtscheiding officieel.

 • Gebouw als woning gebruiken

  U mag een gebouw dat geen woning is niet zomaar gebruiken als woning. Bijvoorbeeld een kantoorgebouw of winkel. U heeft hier eerst een vergunning voor nodig.

 • Blijverslening aanvragen

  Als u ouder wordt, wilt u nog wel in uw eigen huis blijven wonen. Hiervoor moet u uw huis misschien aanpassen. U wilt bijvoorbeeld een slaapkamer op de begane grond. Met een Blijverslening kunt u deze aanpassingen betalen.

 • Parkeeroverlast

  Parkeerlast overdag? Als u last heeft van voertuigen die verkeerd geparkeerd staan dan kunt u hiervan overdag een melding doen bij de gemeente. U kunt hiervoor het contactformulier gebruiken. U dient dan de locatie,het kenteken van het voertuig en uw telefoonnummer door te geven. Parkeeroverlast in de avond of in het weekend?

 • Pand van de gemeente kopen

  De gemeente verkoopt soms panden, bijvoorbeeld een voormalige school, wijkcentrum of kantoorgebouw. De manier waarop deze gebouwen worden aangeboden, kan per geval verschillen.

 • Gladheidsbestrijding

  Gladde wegen en fietspaden kunnen gevaarlijke situaties opleveren. De gemeente probeert dit te voorkomen. Bijvoorbeeld door te strooien met zout of sneeuw van de weg te schuiven met sneeuwschuivers.

 • Vergunningsvrij

  Wilt u weten of u een omgevingsvergunning nodig heeft voor uw bouwplannen? Dan kunt u voor meer informatie kijken bij het onderdeel 'vergunningcheck'. Als blijkt dat uit de vergunningcheck dat uw bouwplan vergunningsvrij is kunt u deze uitkomst voor u zelf downloaden en uitprinten en bewaren.

 • Informatiestand plaatsen

  Voor het plaatsen van een informatiestand heeft u een vergunning nodig. De gemeente kijkt naar het doel,de omvang en de plaatst van uw stand en gaat na of u geen overlast veroorzaakt.

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties