Resultaten

11 - 20 van de 156 Resultaten
Toon producten van Roosendaal
 • Vrijwilligerswerk

  Heeft u ergens hulp bij nodig of wilt u juist iets betekenen voor een ander? De website Roosendaalvoorelkaar is dé plek voor vraag naar en aanbod van vrijwilligerswerk.

 • Persoonsgebonden budget (pgb)

  U kunt een persoonsgebonden budget (pgb) aanvragen als uw gezin jeugdhulp nodig heeft of als u hulp kunt gebruiken door ziekte, een beperking of ouderdomsverschijnselen. Met een pgb kunt u zelf uw zorg regelen en direct inkopen bij wie u wilt. Dit hoeft geen erkende zorgverlener te zijn. Het hoeft dus niet via een organisatie voor zorg, maar dat mag wel.

 • Wmo

  WegWijs Roosendaal (voorheen Wmo-loket) is er voor iedereen die ondersteuning kan gebruiken door ziekte, een beperking of ouderdomsverschijnselen. De medewerkers van WegWijs zoeken samen met u naar de ondersteuning die het beste bij u past. Zo kunt u langer thuis blijven wonen en prettig leven.

 • Evenement: melding of vergunning?

  Melding of vergunning voor evenement zoals bijvoorbeeld een festival, optocht of (buurt)feest

 • Evenement: aanmelden en vergunning aanvragen

  Wilt u in Roosendaal een evenement organiseren? Zoals een grote braderie, optocht, feest of een muziekfestival? Meld eerst uw evenement aan bij het evenementenloket. Daarna kunt u een vergunning aanvragen.

 • Klein evenement melden

  Organiseert u een straat- of buurtfeest of een buurtbarbecue? Dan heeft u meestal geen vergunning nodig. Wel moet u het straatfeest uiterlijk 14 dagen van tevoren bij de gemeente melden.

 • Tijdelijke ontheffing schenken zwak alcoholische drank

  Wilt u buiten een horecazaak of bij een evenement alcohol verkopen of schenken? Dan kunt u een tijdelijke ontheffing voor het schenken van zwak-alcoholische dranken aanvragen.

 • Kennisgeving incidentele festiviteit

  Als u een festiviteit organiseert waarbij u denkt de geluids- of verlichtingsnormen te overschrijden, moet u dit melden bij de gemeente.

 • Vuur stoken

  U kunt een ontheffing aanvragen voor het stoken van vuur in de open lucht, zoals voor het verbranden van snoeiafval en hout als dit is aangetast door ziekte. U hoeft geen ontheffing aan te vragen voor vuur door kaarsen, fakkels, vuurkorven of een (terras)haard, of als het vuur nodig is voor koken, bakken of braden.

 • Collectevergunning

  Wilt u met uw organisatie geld inzamelen voor een goed doel? Vraag dan schriftelijk een collectevergunning aan bij de gemeente.

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties