Resultaten

11 - 20 van de 112 Resultaten
Toon producten van Sluis
 • Forensenbelasting

  Bent u geen inwoner van de gemeente Sluis? Maar heeft u hier wel een woning? Dan kunt u van Sabewa Zeeland een aanslag krijgen voor forensenbelasting. Kijk op de website van Sabewa Zeeland voor meer informatie over deze belasting. Tarieven Bekijk de tarieven. Bezwaar maken Bent u het niet eens met de aanslag van de gemeentelijke belastingen? Of staat er een fout op het aanslagbiljet? Dan kunt u bezwaar maken bij Sabewa Zeeland. Bezwaar maken.

 • Geluidsoverlast melden

  Is het geluid afkomstig van een bedrijf? Dan kunt u dit melden bij de milieuklachtenlijn van de RUD: (0118) 41 23 23 Dit kan 7 dagen per week, 24 uur per dag. Burenoverlast Heeft u overlast van buren of mensen op straat? Overleg dan eerst met de buren zelf. U kunt ook buurtbemiddeling vragen. Als het nodig is, kunt u de politie bellen: (0900) 8844

 • Vergunningsvrij bouwen en verbouwen

  Om te bouwen of verbouwen, heeft u vaak een omgevingsvergunning nodig. Soms hoeft u geen vergunning aan te vragen, bijvoorbeeld: Bij dakkapellen en bijgebouwen aan de achterkant van een woning. Bij een afscheiding tussen balkons of dakterrassen, zonweringen of rolluiken. Twijfelt u of u een vergunning nodig heeft? Doe dan de vergunningscheck op het Omgevingsloket online of neem contact met ons op. Doe de vergunningscheck

 • Bromfietsrijbewijs aanvragen

  Wilt u op een brommer, scooter, snorfiets of elektrische fiets rijden? Dan heeft u een bromfietsrijbewijs nodig. Direct regelen Meld u aan bij het CBR. Wat u moet weten Voor dit rijbewijs moet u 16 jaar of ouder zijn. Heeft u al een rijbewijs A of B? Dan heeft u geen bromfietsrijbewijs nodig. Diefstal Is uw rijbewijs gestolen, dan moet u aangifte doen bij de politie.

 • Monument verbouwen, aanpassen of slopen

  Bent u eigenaar van een beschermd Rijks- of gemeentelijk monument? Dan heeft u voor vrijwel elke wijziging een omgevingsvergunning voor een monument nodig. Ook als het gaat om herstel of restauratie van het pand. Bekijk de rijksmonumentenlijst Bekijk de gemeentelijke monumentenlijst Regelen U vraagt een omgevingsvergunning aan via het Omgevingsloket Online. Verder heeft u misschien nodig: Een bouwrapport of een cultuurhistorisch rapport. Een bouwbestek. Foto’s. Een situatieschets. Een korte beschrijving van het te slopen gebouw. Nog vragen? Neem dan contact met ons op.

 • Afvalstoffenheffing

  Heeft u een woning in de gemeente Sluis? Dan ontvangt u van Sabewa Zeeland een aanslag voor de afvalstoffenheffing. Kijk op de website van Sabewa Zeeland voor meer informatie over deze belasting. Tarieven Bekijk de tarieven. Belasting kwijtschelden Heeft u niet genoeg geld om de gemeentelijke belastingen te betalen? En komt dit doordat u geen of weinig inkomen heeft? Dan kunt u vragen het bedrag kwijt te schelden. U vraagt om kwijtschelding bij Sabewa Zeeland. Bezwaar maken Bent u het niet eens met de aanslag van de gemeentelijke belastingen? Of staat er een fout op het aanslagbiljet? Dan kunt u bezwaar maken bij Sabewa Zeeland. Bezwaar maken.

 • Tijdelijke opslag vaste mest

  Wilt u vaste dierlijke mest opslaan op uw terrein? Dan moet u dit melden. Regelen Tijdelijke opslag mest online melden Of u kunt het aanvraagformulier invullen en per post of e-mail aan ons sturen. Gemeente Sluis, Postbus 27, 4500 AA Oostburg. Nog vragen? Neem contact met ons op via 14 0117.

 • Dier in nood melden

  Bent u getuige van een dier in nood door een ongeluk, mishandeling of verwaarlozing? Bel dan 144. Gevonden dode kleine dieren (zoals vogels en egels) en huisdieren Bel de gemeente via 14 0117 of meld het online. Online melden Gevonden dood groot wild Bel de politie via (0900) 8844. Vermiste of gevonden huisdieren Geef vermiste of gevonden huisdieren op bij Mijn Dier is Zoek en Amivedi.

 • Kindgebonden budget aanvragen

  Heeft u een laag of gemiddeld inkomen? En heeft u opgroeiende kinderen? Dan heeft u misschien recht op een kindgebonden budget. Dit is een toelage die u van de belastingdienst krijgt. Meestal krijgt u vanzelf bericht van de Belastingdienst als u er recht op heeft. Regelen Krijgt u geen toeslag en denkt u daar wel recht op te hebben? Doe dan een proefberekening op de website van de Belastingdienst. U kunt dan alsnog een aanvraag doen bij de Belastingdienst. Contact met de Belastingdienst Telefoon (0800) 05 43 www.belastingdienst.nl

 • Film- en video-opnames maken

  Voor het maken van film- of video-opnames is geen toestemming of vergunning nodig. Vaak moeten er voor filmopnames wel andere zaken geregeld worden. Denk aan het afzetten van een straat, een ontheffing voor het maken van geluid of het gebruik van duinovergangen. Neem daarom vooraf altijd eerst contact met ons op via 14 0117.

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties