Resultaten

11 - 20 van de 427 Resultaten
Toon producten van Tholen
 • Voedselbank

  U kunt bij de voedselbank een voedselpakket ophalen als u een laag inkomen heeft. In een voedselpakket zit bijvoorbeeld brood, beleg en groenten. Met dit pakket vult u uw boodschappen aan. U kunt hier een paar dagen van eten.

 • Goedkope woning huren

  Wilt u een woning kopen of huren in een andere gemeente? Hou er dan rekening mee dat u misschien een huisvestingsvergunning nodig heeft. Gemeenten willen met deze regeling zorgen dat de goedkopere woningen beschikbaar blijven voor de lokale bevolking. Voor vestiging in de gemeente Tholen wordt geen huisvestigingsvergunning gevraagd

 • Grond verplaatsen of afvoeren melden (grondverzet)

  Als u op uw terrein grond gaat afgraven, kunt u de grond: verplaatsen op hetzelfde terrein afvoeren naar een andere plek op een later tijdstip terugstorten Gaat u de grond verplaatsen of afvoeren (grondverzet)? Dan moet u dat melden. Voorbeelden van grond zijn zand, veen, klei en bagger.

 • Baatbelasting betalen

  Ondernemers die eigenaar zijn van een gebouw, kunnen van sommige gemeenten een aanslag baatbelasting krijgen. De gemeenten die baatbelasting heffen gebruiken dit bijvoorbeeld om de omgeving van uw gebouw beter in te richten. De gemeente Tholen heft geen baatbelasting.

 • Stimuleringslening Duurzaam en Langer Thuis

  U wilt uw woning verduurzamen? Of u wilt langer in uw eigen huis blijven wonen, ook als u ouder wordt? Met de lening Duurzaam en Langer Thuis kunt u de maatregelen die u hiervoor wilt nemen financieren.

 • Subsidie voor volwasseneneducatie aanvragen

  Onderwijsinstellingen kunnen subsidie krijgen van de gemeente voor het inkopen van opleidingen en trainingen. U krijgt de subsidie voor volwassenenonderwijs.

 • Individuele studietoeslag aanvragen

  Veel studenten hebben een bijbaan om hun studie te kunnen betalen. Als student met een beperking kunt u dit niet altijd. Misschien komt u in aanmerking voor een individuele studietoeslag.

 • Stemmen in andere gemeente voor verkiezingen

  Bij verkiezingen mag u ook in een andere gemeente in Nederland stemmen dan waar u staat ingeschreven. Bijvoorbeeld in de gemeente waar u werkt. Hiervoor heeft u een kiezerspas nodig.

 • Gehandicaptenparkeerplaats aanvragen

  Als u een beperking heeft, kunt u een gehandicaptenparkeerplaats aanvragen. Dit is een parkeerplaats vlak bij uw huis.

 • Grond of pand aan de gemeente verhuren, verpachten of verkopen

  U kunt in het bezit zijn van onroerende zaken in de vorm van grond, gebouwen, woningen of opstallen. Deze onroerende zaken kunt u aan de gemeente verhuren, verpachten, in gebruik geven of verkopen.

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties