Resultaten

11 - 20 van de 153 Resultaten
Toon producten van Venlo
 • Reizen met kinderen

  Reist u met kinderen naar het buitenland? Als het uw kinderen zijn maar u heeft een andere achternaam, of als het niet uw kinderen zijn, kan dit problemen opleveren bij de paspoortcontrole op het vliegveld. U heeft bewijs nodig dat u met de kinderen mag reizen. U regelt het bij de Marechaussee.

 • Gezondheidsverklaring

  Wilt u een rijbewijs voor vrachtwagen of bus aanvragen? Heeft u een beperking of bent u 75 jaar of ouder en wilt u uw rijbewijs vernieuwen? In deze gevallen heeft u een verklaring nodig dat u geschikt bent om te rijden. Het CBR beoordeelt of u rijgeschikt bent. U vult daarvoor een Gezondheidsverklaring in op Mijn CBR. U heeft hiervoor uw DigiD nodig.

 • Rijbewijs

  Een rijbewijs vraagt u persoonlijk aan in het Stadskantoor. Ook om uw rijbewijs te vernieuwen (verlengen) gaat u naar het Stadskantoor. Maak hiervoor een afspraak. Na ongeveer een week kunt u uw rijbewijs zelf afhalen.

 • Verhuizing vanuit buitenland

  Komt u uit het buitenland en wilt u (weer) in Nederland gaan wonen? En gaat u zich vestigen in Venlo? Dan moet u zich binnen 5 dagen na aankomst laten inschrijven. Hiervoor kunt u een afspraak maken.

 • Vertrek naar buitenland doorgeven

  Emigreert u vanuit Venlo naar het buitenland? Of verwacht u minimaal 8 maanden in het buitenland te gaan wonen? Vanaf 5 dagen vóór uw vertrekdatum moet u dit melden bij de gemeente. Niet eerder.

 • Inschrijven Registratie Niet-Ingezetenen

  Verblijft u korter dan 4 maanden in Nederland? Bijvoorbeeld om hier te werken of te studeren? Dan kunt u zich laten inschrijven in de Registratie Niet-Ingezetenen (RNI). U krijgt dan een burgerservicenummer (BSN).

 • Nederlander worden

  Wilt u Nederlander worden? En staat u bij de gemeente Venlo ingeschreven? Dan kunt u bij de gemeente de Nederlandse nationaliteit aanvragen door optie of door naturalisatie. Tijdens deze afspraak wordt gekeken of u aan de voorwaarden voldoet en krijgt u meer informatie over de volgende stappen.

 • Inburgeren

  Als u na 1 januari 2013 een verblijfsvergunning heeft gekregen, dan verloopt uw inburgering niet via de gemeente maar via Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO). U moet uw inburgering zelf regelen en zelf betalen.

 • Geheimhouding persoonsgegevens

  Wilt u niet dat de gemeente uw persoonsgegevens aan maatschappelijke instellingen doorgeeft? Bijvoorbeeld omdat u in een Blijf-van-mijn-lijfhuis zit? Dan kunt u vragen om geheimhouding.

 • Uittreksel burgerlijke stand

  Heeft u een bewijs nodig van geboorte, huwelijk, echtscheiding of overlijden? Vraag dan een uittreksel burgerlijke stand aan. U krijgt dan een kopie van de officiële akte.

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties