Resultaten

11 - 20 van de 147 Resultaten
Toon producten van Westerwolde
 • Snoeiafval laten ophalen

  Snoeiafval dat niet in de groene container past, kunt u in de week van 4 november gratis door ons laten ophalen. Maximaal 3 m3 per keer. U kunt zich tot 30 oktober aanmelden. Nadat u zich online heeft aangemeld, ontvangt u een bevestiging per e-mail. Wij kunnen het snoeiafval alleen ophalen als u voldoet aan de voorwaarden. Lees deze daarom goed door.

 • Schade aan bomen of ander groen

  Ziet u ergens een omgewaaide boom, of loshangende takken? Dan meldt u dit de gemeente. Gevaarlijke situaties lossen wij zo snel mogelijk op. Minder urgente problemen nemen wij mee in onze onderhoudsplanning.

 • Bomen of struiken laten snoeien

  Als u ziet dat beplanting voor onveilige situaties in het verkeer zorgt, kunt u dit melden aan de gemeente. Ook als u overlast ondervindt van overhangende takken of een te brede heg, dan meldt u dit bij ons. Gevaarlijke situaties lossen wij zo snel mogelijk op. Minder urgente problemen nemen wij mee in onze onderhoudsplanning.

 • Evenementenvergunning aanvragen

  Wilt u een evenement organiseren voor meer dan 150 mensen? Dan heeft u een evenementenvergunning nodig. Deze vergunning vraagt u uiterlijk 8 weken voor de datum van het evenement aan. Bel hiervoor met de gemeente, wij helpen u graag met de aanvraag.

 • Drank schenken bij een evenement

  Voor het schenken of verkopen van zwak-alcoholische dranken buiten een horecazaak of bij een evenement heeft u een tijdelijke ontheffing nodig. De ontheffing vraagt u minimaal 8 weken van tevoren aan. De ontheffing wordt voor maximaal 12 aaneengesloten dagen verleend.

 • Vuur stoken

  Voor het stoken van vuur heeft u een ontheffing nodig, deze vraagt u schriftelijk aan bij de gemeente. U krijgt ontheffing voor 1 dag, het verbranden moet plaatsvinden binnen een maand. 2 dagen voor de daadwerkelijke verbranding meldt u dit bij de gemeente. U mag alleen vuur stoken met snoei- en tuinafval, u heeft geen ontheffing nodig voor terrashaarden, vuurkorven, vuur voor koken, fakkels.

 • Loterij of prijsvraag organiseren

  Als vereniging of niet commerciële instelling kunt u een kansspel zoals een loterij of prijsvraag organiseren als u minimaal 3 jaar bestaat. Hiervoor vraagt u een vergunning aan.

 • Drank- en horecavergunning

  Cafés, kantines, discotheken of slijterijen hebben een drank- en horecavergunning nodig om alcoholhoudende dranken te schenken of verkopen. Deze vergunning is pand- en ondernemers gebonden. Dit betekent dat een vergunning nooit overgedragen kan worden aan een andere ondernemer. Een drank- en horecavergunning vraagt u minimaal 8 weken van tevoren aan. Bel met de gemeente als u denkt dat u een drank- en horecavergunning nodig heeft.

 • Klein evenement melden

  Organiseert u een evenement met maximaal 150 bezoekers, zoals een straatfeest, buurtfeest, straatspeeldag, barbecue of rommelmarkt? Dan meldt u dit 3 weken van tevoren bij de gemeente. De burgemeester kan binnen 8 dagen na ontvangst van de melding besluiten dat u een vergunning nodig heeft voor uw evenement. In dat geval nemen wij contact met u op.

 • Blijverslening

  Met een blijverslening leent u geld om uw woning aan te passen, zodat u langer thuis kunt wonen. De maandlasten zijn afhankelijk van de hoogte van de lening.

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties