Resultaten

201 - 205 van de 205 Resultaten
Toon producten van Buren
 • Betalen belastingen en automatische incasso

  Betalen via automatische incasso U stuurt de groene kaart terug waarmee u de gemeente machtigt om het bedrag van uw rekening te laten afschrijven. Het totaalbedrag wordt in 10 gelijke maandelijkse termijnen afgeschreven. De eerste termijn wordt een maand na de dagtekening van de aanslag geïncasseerd. De laatste termijn wordt in december geïncasseerd. Geen automatische incasso U maakt het totaalbedrag in maximaal…

 • Kwijtschelding belastingen aanvragen

  Als u een minimum inkomen heeft kunt u mogelijk gehele of gedeeltelijke kwijtschelding krijgen voor de aanslag Onroerende-zaakbelastingen (OZB).

 • Uittreksel burgerlijke stand

  Een uittreksel (afschrift) burgerlijke stand bevat gegevens over geboorte, overlijden, huwelijk, partnerschap of echtscheiding. LET OP: U vraagt dit uittreksel aan bij de gemeente Buren, als de gebeurtenis ook daadwerkelijk hier plaatsvond. Is dat niet het geval, vraag dan het uittreksel aan bij de gemeente waar de gebeurtenis wel heeft plaatsgevonden.

 • Uittreksel Basisregistratie Personen

  Een uittreksel BRP (Basisregistratie Personen, voorheen GBA) bevat persoonsgegevens, zoals naam, adres en woonplaats. U vraagt dit uittreksel aan bij de gemeente waar u woont.

 • WOZ-waarde/taxatieverslag

  In het taxatieverslag leest u hoe de waarde van uw pand is bepaald. U kunt dit opvragen via de digitale belastingbalie.

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties