Resultaten

211 - 220 van de 221 Resultaten
Toon producten van Dordrecht
 • Bedrijven Investeringszone Bijdrage Dordtse Kil I, II en Amstelwijck-West

  Op initiatief van ondernemers op bedrijventerreinen Dordtse Kil I, II en Amstelwijck-West heft de gemeente jaarlijks de Bedrijven InvesteringsZone-bijdrage. Deze heffing geldt voor 5 jaar. De opbrengst van deze heffing keert de gemeente als subsidie uit aan de BIZstichting.

 • Leerlingenvervoer

  Zit uw kind op een school voor speciaal basisonderwijs of op een school voor speciaal onderwijs? Dan kunt u als ouder of verzorger in bepaalde gevallen een vergoeding krijgen voor leerlingenvervoer van en naar school.

 • Parkeren Gezondheidspark en Sportboulevard

  Moet u bij het Gezondheidspark (Albert Schweitzer ziekenhuis (locatie Dordwijk) of de Sportboulevard zijn? Op het parkeerterrein tegenover het Albert Schweitzer ziekenhuis of in parkeergarage 'Sportboulevard' geldt betaald parkeren.

 • DigiD

  Steeds meer zaken met of via de overheid, regelt u digitaal via internet. U heeft daarvoor DigiD nodig (Digitale Identiteit). Met deze unieke inlogcode voorkomt u dat andere mensen onder uw naam een aanvraag doen.

 • Klachten over de gemeente

  Bent u niet tevreden over het gedrag, handelen of nalaten van afspraken van een medewerker van de gemeente Dordrecht? Op deze pagina leest u wat u kunt doen.

 • Afstand doen van de Nederlandse nationaliteit

  Wilt u afstand doen van uw Nederlandse nationaliteit? Dat kan als u 18 jaar of ouder bent en nog minstens 1 andere nationaliteit heeft.

 • Aangifte van overlijden

  Als iemand in Nederland overlijdt, moet dat worden aangegeven bij de gemeente. De aangifte doet u in de gemeente waar de persoon is overleden. Meestal geeft de uitvaartverzorger het overlijden door.

 • Bedrijven Investeringszone Bijdrage Handelskade

  Op initiatief van ondernemers op bedrijventerreinen Handelskade heft de gemeente jaarlijks de Bedrijven InvesteringsZone-bijdrage. Deze heffing geldt voor 5 jaar. De opbrengst van deze heffing keert de gemeente als subsidie uit aan de BIZstichting. Zij besteedt dit aan representativiteit (schoon, heel en mooi) en veiligheid in de openbare ruimte in het ondernemersgebied Handelskade.

 • Melding openbare ruimte

  Gebreken en ongemakken in de openbare ruimte van uw woonomgeving, meldt u aan de Wijklijn. Denk bijvoorbeeld aan een kapotte straatverlichting, een gat in de bestrating of een omgevallen boom.

 • Logiesheffing

  Biedt u tegen betaling slaapplaats(en) aan, aan personen vanaf 18 jaar? Dan betaalt u per 1 april 2020 logiesheffing per logies. Deze heffing betaalt u altijd achteraf in het jaar volgend op het lopende jaar. De 1e logiesheffing draagt u af in 2021. Deze heffing kunt u in rekening brengen bij degene die bij u een slaapplaats heeft.

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties