Resultaten

211 - 220 van de 230 Resultaten
Toon producten van Groningen
 • Afvalwijzer en app Afval Midden-Groningen

  Wij halen in Midden-Groningen veel afval aan huis op. Wilt u weten wanneer we bij u langskomen? Kijk dan in de afvalkalender. In de app en afvalkalender vindt u ook het laatste afvalnieuws en eventuele wijzigingen in de route. Er zijn verschillende manieren om de afvalkalender te bekijken.

 • Identiteitskaart

  U kunt een identiteitskaart online of persoonlijk aanvragen in het gemeentehuis. Na 5 werkdagen kunt u uw identiteitskaart persoonlijk afhalen op de locatie waar u het heeft aangevraagd. Dit geldt ook voor kinderen.

 • Bekendmakingen

  Alle officiële bekendmakingen van de gemeente Midden-Groningen worden gepubliceerd op de website overheid.nl.

 • Hoogezand - Stadshart

  De gemeente zet zich al jaren in voor de ontwikkeling van het Stadshart in Hoogezand. Sinds de jaren negentig van de vorige eeuw zijn percelen en panden gekocht, zijn er gebouwen gesloopt en zijn gebieden opnieuw ontwikkeld. Het Stadshart bestaat uit 2 delen: het zuidelijk- en het noordelijk deel. De vernieuwing van het Stadshart Zuid, met onder andere het ‘Kielzog’ en upgrade van het winkelcentrum ‘De Hoge Meeren’ is klaar.

 • Planschade

  Het kan zijn dat u schade hebt doordat de gemeente besluiten heeft genomen op het gebied van de ruimtelijke ordening. Uw huis wordt bijvoorbeeld minder waard, uw woongenot vermindert of u loopt inkomen mis. U kunt dan in aanmerking komen voor een vergoeding van de planschade.

 • Collectieve aanvullende ziektekostenverzekering (CAZ)

  De gemeente Midden-Groningen heeft een collectieve aanvullende ziektekostenverzekering (CAZ). Deze verzekering is voor mensen met hoge zorgkosten en een laag inkomen. Heeft u een laag inkomen? Dan kan de CAZ een goede keuze voor u zijn. U krijgt een brede dekking en een korting op uw premie. Kiest u voor het aanvullend pakket GarantVerzorgd 3? Dan betaalt de gemeente uw jaarlijkse eigen risico op de basisverzekering. In deze brief staat meer informatie over de CAZ.

 • Melding schade/vuil of groen in uw buurt

  Lantaarnpaal kapot, zwerfvuil op straat, container niet geleegd, achterstallig groenonderhoud of andere gebreken? In onze gemeente kunt u een melding doen met Fixi. Oftewel, zeg 't moar met Fixi!

 • Beleid

  We stoten te veel CO2 uit. De gevolgen daarvan merken we: het klimaat verandert en kolen, olie en gas raken op. Wereldwijd hebben we daarom afspraken gemaakt om ons klimaat te beschermen. Doel: CO2-uitstoot sterk verminderen

 • Erkennen kind vóór de geboorte

  Bent u niet getrouwd of hebt u geen geregistreerd partnerschap en is uw partner zwanger? Dan kunt u het kind al voor de geboorte erkennen. Dit heet 'erkenning ongeboren vrucht'. U kunt het kind ook erkennen als u niet de biologische ouder bent. Door het kind te erkennen, wordt u de wettelijke vader of duomoeder.

 • Werkbedrijf

  Hoe kunt u gebruik maken van de diensten en service van de BWRI? In dit overzicht vindt u wat het werk-leerbedrijf allemaal voor u kan betekenen. Van schoonmaak, was en strijkvoorziening tot aan het verzorgen van groen. We doen het allemaal.

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties