Resultaten

211 - 220 van de 223 Resultaten
Toon producten van Tynaarlo
 • Koninklijke onderscheidingen

  Kent u iemand die iets bijzonders heeft gedaan voor de samenleving? Bijvoorbeeld vrijwilligerswerk of een bijzondere sportieve prestatie? Dan kunt u die persoon voordragen voor een Koninklijke onderscheiding (een ‘lintje’). Dat doet u bij de gemeente waar hij of zij woont. Het is verstandig eerst telefonisch contact op te nemen met ons bestuurssecretariaat. Onze medewerkers kunnen u dan u in grote lijnen vertellen of de verdiensten inderdaad bijzonder genoeg zijn.

 • Verkiezingen in coronatijd

  Op 17 maart 2021 is de Tweede Kamerverkiezing. In verband met het coronavirus treffen wij tijdens deze Tweede Kamerverkiezing extra maatregelen. Wij doen dit om ervoor te zorgen dat het voor u veilig is om te stemmen en het voor stembureauleden veilig is om hun werk te doen in de stemlokalen.

 • Nieuwspagina

  Op deze pagina houden we de berichtgeving bij van de gemeente Tynaarlo en Veiligheidsregio Drenthe. Daarnaast kunt u hieronder de noodverordening inzien die momenteel van kracht is. Deze noodverordening vormt de lokale uitwerking van de maatregelen die de Rijksoverheid getroffen heeft en is opgesteld door de Veiligheidsregio Drenthe.

 • Ouderenadviseur

  Er kan een moment komen dat u als oudere hulp nodig heeft. Soms is het voldoende dat iemand u vertelt waar u die hulp kunt vinden. Het kan echter ook dat u meerdere vormen van hulp- en dienstverlening nodig heeft. En niet weet wat voor u de beste oplossing is. U en ook uw omgeving (zoals familieleden en buren) kunnen dan een beroep doen op de ouderenadviseur.

 • Standplaatsvergunning

  Wilt u spullen verkopen of reclame maken vanuit een kraam of wagen op of aan de (openbare) weg? Of op een andere plaats die toegankelijk is voor publiek? Dan heeft u een van de standplaatsvergunningen nodig. Welke vergunning u precies moet hebben, hangt af van de soort standplaats.

 • NL-Alert

  Bij een noodsituatie in uw omgeving wilt u weten wat u moet doen. Daarom is er NL-Alert. Als bij u in de buurt een ramp gebeurt, dan ontvangt u een tekstbericht op je mobiel. Hierin staat precies wat er aan de hand is en wat je op dat moment het beste kunt doen. Op de website van NL-Alert kunt u meer lezen over dit alarmsysteem en hoe u uw mobiele telefoon kunt instellen.

 • Wat gaan we van het AZC merken?

  De bewoners van een azc blijven uiteraard niet altijd in hun woongebouw. Ze lopen ook het dorp in. En dat is maar goed ook, want wanneer ze in ons land blijven, moeten ze integreren. Wat merkt de omgeving van ze? Het COA antwoordt.

 • Vooroverleg bouwplannen

  Hebt u bouwplannen? Of gaat u verbouwen, aanbouwen of slopen? En wilt u van tevoren weten of dat vergunningplichtig is? Of hoeveel kans u maakt om een vergunning te krijgen? Dan kunt u kosteloos een zogenoemd ‘vooroverleg’ bij ons indienen via de e-mail.

 • Natuur en landschap

  De gemeente Tynaarlo ligt in het noorden van Drenthe en telt achttien dorpen. Tynaarlo vormt de groene long tussen de steden Assen en Groningen. Onze gemeente is rijk aan mooie natuur en landschappen. Zo stroomt de Drentsche Aa door Tynaarlo, hebben we twee grote meren, meerdere natuurgebieden en is op veel plaatsen het typische esdorpenlandschap bewaard gebleven.

 • Verklaring van huwelijksbevoegdheid

  Voor een huwelijk in het buitenland heeft u soms een verklaring van huwelijksbevoegdheid nodig. Daarin staat dat u en uw partner volgens de Nederlandse wet met elkaar mogen trouwen. Woont u niet meer in Nederland? Dan vraagt u de verklaring van huwelijksbevoegd aan in de laatste gemeente waar u in Nederland heeft gewoond.

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties