Resultaten

221 - 230 van de 232 Resultaten
Toon producten van Landsmeer
 • Terrasvergunning aanvragen

  Wilt u als horecaondernemer een terras aanleggen? Dan vraagt u bij de gemeente een terrasvergunning aan.

 • WOZ-beschikking (Wet waardering onroerende zaken)

  In de jaarlijkse WOZ-beschikking vindt u de WOZ-waarde (waardebepaling) van uw pand of stuk grond. U ontvangt de WOZ-beschikking van de gemeente. Een taxatieverslag vraagt u op bij de gemeente.

 • WhatsApp Buurtpreventie

  Veiligheid maak je samen. Door met elkaar een oogje in het zeil te houden. En dat kan tegenwoordig heel makkelijk met uw mobiel. Bijvoorbeeld met een Buurt WhatsApp-groep. Op de website van Stichting WhatsApp Buurtpreventie vindt u informatie over hoe u zo’n groep kunt opstarten. U kunt hier...

 • Horecabedrijf beginnen

  Wilt u een horecabedrijf beginnen? Bijvoorbeeld een café, restaurant of hotel? Vraag een exploitatievergunning aan bij de gemeente. Vaak moet u ook nog andere vergunningen aanvragen of meldingen doen.

 • Stemmen in het buitenland

  Nederlanders in het buitenland kunnen stemmen voor de Tweede Kamerverkiezingen. Woont u in het buitenland? Of bent u tijdelijk in het buitenland voor werk, vakantie of studie? Dan kunt u op verschillende manieren uw stem uitbrengen.

 • Stempas

  Bij de verkiezingen mag u alleen stemmen met een stempas. Deze krijgt u uiterlijk 14 dagen voor de verkiezingen thuisgestuurd. Stemmen kan in 1 van de stembureaus binnen de gemeente. Bij het stemmen moet u zich kunnen identificeren. Zonder stempas en identiteitsbewijs mag u niet stemmen.

 • Starterslening aanvragen

  Starters een kans op de koopwoningmarkt geven vinden we erg belangrijk. Daarom biedt onze gemeente de Starterslening. De Starterslening vult het verschil op tussen de prijs van het huis en het bedrag dat een starter maximaal kan lenen bij de bank. De Starterslening is altijd een aanvulling op...

 • Geregistreerd partnerschap beëindigen

  Bij wederzijds goedvinden kunt u uw geregistreerd partnerschap bij de gemeente laten beëindigen. Dit doet u via een advocaat of notaris. Het geregistreerd partnerschap kan ook op een andere manier eindigen:

 • Gemeentewerf

  Hier vindt u informatie over afval (storten), afvalscheiden en huishoudelijk vuil.

 • Trouwen in Nederland als u in het buitenland woont

  Als u in het buitenland woont, kunt u in Nederland trouwen of een geregistreerd partnerschap aangaan. U meldt uw plannen bij de gemeente waar u trouwt of het partnerschap aangaat. Als u allebei in het buitenland woont, doet u een melding bij de gemeente Den Haag.

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties