Resultaten

241 - 250 van de 253 Resultaten
Toon producten van Delft
 • Certificate of capacity to contract marriage

  Are you going to marry abroad? In that case you may possibly require a certificate of capacity to contract marriage. This states that according to Dutch law you are permitted to marry your partner abroad. The certificate is worded in several languages.

 • Terugbetalen bijstand

  Het kan zijn dat u (een deel) van uw bijstand moet terugbetalen aan de gemeente. Bijvoorbeeld omdat u teveel heeft ontvangen. Of omdat het om een lening gaat. Hierover heeft u een brief ontvangen. In deze brief staat het bedrag, de reden en de datum voor wanneer u moet betalen. Het bedrag kunt u online betalen.

 • Aangifte huwelijk

  Wilt u trouwen of een partnerschap aangaan? Dan moet u hiervan eerst aangifte doen. Dit heette vroeger 'in ondertrouw gaan'. De aangifte doet u in de gemeente waar de ceremonie plaatsvindt. In Delft kunt u online aangifte doen.

 • Subsidie voorzieningen bewegingsonderwijs

  Scholen kunnen bij de gemeente subsidie aanvragen voor het aanpassen en onderhouden van lokalen voor bewegingsonderwijs. De subsidie is bedoeld voor scholen voor (speciaal) basisonderwijs of voortgezet onderwijs in Delft. De subsidie vraagt u schriftelijk aan.

 • Jaarlijkse subsidie

  De jaarlijkse subsidie (voorheen prestatiesubsidie) is voor activiteiten die regelmatig plaatsvinden. Of activiteiten die langer duren. U kunt de subsidie per jaar aanvragen. Of voor meerdere jaren tegelijk (maximaal 4 jaar). De subsidie vraagt u schriftelijk aan.

 • Leenbijstand of GKB

  Kunt u geen lening krijgen bij een gewone bank? Dan kunt u hiervoor terecht bij de Gemeentelijke Kredietbank (GKB) in Den Haag. U heeft wel een verwijzing nodig van de gemeente Delft. Heeft u een uitkering of een laag inkomen? Vul dan het aanvraagformulier in. U kunt hier op dit moment geen afspraak voor maken.  

 • Vergoeding reiskosten coronatest

  Wilt u zich laten testen op het coronavirus? Maar kunt u niet met de auto of fiets naar de testlocatie komen? En heeft u ook niemand die u kan brengen? Dan kan de GGD u adviseren om met de taxi naar de testlocatie te komen. In dat geval vergoedt de gemeente de taxikosten.

 • Tijdelijke overbrugging zelfstandig ondernemers

  Bent u zzp’er of ondernemer met personeel? Zijn de financiële gevolgen van het coronavirus voor u nog niet voorbij? Vraag dan de Tozo 3 uitkering aan. U kunt de Tozo 3 online aanvragen. De regeling loopt van 1 oktober 2020 tot 1 april 2021. 

  Uw Tozo 2 uitkering wordt niet automatisch verlengd. U moet hiervoor een aanvraag indienen. Bij de aanvraag voor Tozo 3 zou per 1 oktober een toets op beschikbare geldmiddelen plaatsvinden. Met de extra maatregelen die nodig zijn om het coronavirus te bestrijden, past die aanscherping van de Tozo-voorwaarden nu niet. Het kabinet heeft besloten de toets op beschikbare geldmiddelen vanaf 1 april 2021 in te voeren. Hierover volgt meer informatie. 

  De lening voor bedrijfskapitaal binnen de Tozo is verlengd tot 1 juli 2021. Heeft u nog geen aanvraag ingediend of heeft u nog niet het maximale bedrag aangevraagd? Dan kunt u gebruik maken van de regeling.

 • Machtigen om te stemmen

  Kunt u 15, 16 en 17 maart niet zelf stemmen? Laat uw stem niet verloren gaan. Maar machtig iemand om namens u te stemmen.

  Machtigen via uw stempas

  Via uw stempas kunt u alleen een kiezer machtigen die in Delft woont. Vul de achterkant in en onderteken deze samen. Bij het stemmen moet de persoon die u machtigt uw stempas en een kopie van uw identiteitsbewijs meenemen.

  Schriftelijk machtigen

  U kunt ook iemand schriftelijk machtigen. Zorg dat de gemeente uw aanvraag uiterlijk vrijdag 12 maart voor 17.00 uur heeft ontvangen.

 • Trouwambtenaar uit andere gemeente aanvragen

  Wilt u een trouwambtenaar uit een andere gemeente? Dan moet u deze persoon laten benoemen als eenmalig trouwambtenaar van de gemeente Delft. Het benoemen regelt u online. Doe dit uiterlijk 6 weken voor uw huwelijk of partnerschap.

  Alleen trouwambtenaar andere gemeente

  U kunt alleen iemand laten benoemen die in een andere gemeente is benoemd en beëdigd als trouwambtenaar en daar ook regelmatig een huwelijk of partnerschap voltrekt. In Delft is het niet mogelijk om u te laten trouwen door een vriend of familielid die zelf geen trouwambtenaar is.

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties