Resultaten

31 - 36 van de 36 Resultaten
Toon producten van Hardenberg
 • Paspoort

  U vraagt een paspoort aan bij de gemeente waarin u woont. Na een week haalt u uw paspoort op bij de gemeente. Dit geldt ook voor kinderen jonger dan 18 jaar.

 • Bewijs van Nederlanderschap

  Met een bewijs van Nederlanderschap kunt u aantonen dat u in het bezit bent van de Nederlandse nationaliteit. Bijvoorbeeld bij een verhuizing naar het buitenland, een huwelijk of bij bepaalde beroepen.

 • Kabels en leidingen leggen

  Wilt u binnenkort kabels of leidingen aanleggen? Dan heeft u een vergunning nodig.

 • Verklaring omtrent het gedrag

  Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een bewijs van goed gedrag. Werkgevers of instanties kunnen daar om vragen. Bijvoorbeeld als u in de kinderopvang of het onderwijs gaat werken. Maar ook als u een wapenvergunning aanvraagt.

 • Evenementenvergunning

  Wilt u een evenement organiseren in de gemeente? Dan heeft u waarschijnlijk een evenementenvergunning nodig. Dit geldt bijvoorbeeld voor grootschalige evenementen zoals een braderie, kermis, optocht, feest of festival. Voor kleinere evenementen is een melding voldoende

 • Bewijs van in leven zijn

  Voor de aanvraag van bijvoorbeeld een uitkering van een pensioenfonds of een verzekeringsmaatschappij heeft u in een aantal gevallen een verklaring van in leven zijn nodig. Dit is een bewijs dat u in leven bent op het moment dat het bewijs wordt afgegeven.

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties