Resultaten

481 - 485 van de 485 Resultaten
Toon producten van Amsterdam
 • Oud papier en karton

  Bekijk hier wat er in de bak voor papier mag. En in welke wijken van Centrum, Nieuw-West, Noord, Zuid of Zuidoost papier en karton ook bij u thuis wordt opgehaald.

 • Trouwlocatie aanvragen – voor bedrijven

  Om van uw bedrijf of instelling een officiële trouwlocatie te maken, moet u de gemeente vragen om uw locatie te laten benoemen tot 'huis der gemeente'. De benoeming is vijf jaar geldig. Aanvragen kan online met DigiD of eHerkenning.

 • Bewijs van garantstelling of onderdak (voor bezoek uit het buitenland)

  Een Bewijs van garantstelling of onderdak is vaak nodig als u bezoek krijgt van iemand uit het buitenland. U moet dan garant staan voor eventuele kosten of schulden die de bezoeker in Nederland maakt. Of u moet melden dat deze persoon bij u logeert. Dat is nodig voor een visum. Lees hier hoe het werkt en wat het kost.

 • Verklaring van huwelijksbevoegdheid

  Voor een huwelijk in het buitenland hebt u soms een verklaring van huwelijksbevoegdheid nodig. Daarin staat dat u niet getrouwd bent en dat u en uw partner volgens de Nederlandse wet met elkaar mogen trouwen. U kunt de verklaring alleen in Amsterdam aanvragen als u in Amsterdam woont of als Amsterdam uw laatste woonplaats in Nederland was. Bekijk hier hoe u de verklaring aanvraagt en wat de kosten zijn.

 • Canon afkopen (vooruitbetalen)

  De periode waarvoor u de canon kunt afkopen is afhankelijk van het soort erfpacht dat u hebt. Bij voortdurende erfpacht kunt u de canon afkopen tot het einde van het tijdvak. Als voor u de Algemene Bepalingen 1994 gelden kunt u ook verlengd afkopen. Bij eeuwigdurende erfpacht kunt u de erfpacht voor altijd afkopen. Bekijk hier hoe het werkt.

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties