Resultaten

41 - 50 van de 50 Resultaten
Toon producten van Oegstgeest
 • Gehandicaptenparkeerkaart

  Bent u gehandicapt en kunt u daardoor moeilijk lopen? U kunt bij de gemeente een Europese gehandicaptenparkeerkaart aanvragen. Met deze kaart kunt u parkeren op de gehandicaptenparkeerplaatsen binnen de EU. U moet zich wel houden aan de lokale regels voor parkeren. De kaart blijft eigendom van de gemeente Oegstgeest, en dient te worden ingeleverd als deze verlopen is of niet meer wordt gebruikt.

 • Collectieve zorgverzekering

  Heeft u een laag inkomen en wilt u voor lage kosten uitgebreid verzekerd zijn? Maak dan gebruik van de Collectieve Zorgverzekering die wordt aangeboden door gemeente Oegstgeest en zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid! Met de Collectieve Zorgverzekering betaalt de gemeente een deel van uw zorgverzekering.

 • Bijstand voor zelfstandigen (Bbz)

  Ontvangt u een bijstand- of WW-uitkering en wilt u een eigen bedrijf beginnen? Of bent u zelfstandige en verkeert u tijdelijk in financiële problemen? Mogelijk komt u in aanmerking voor financiële bijstand op grond van het Bbz (Besluit bijstandsverlening zelfstandigen).

 • Nascheiden van plastic, metalen en drankenkartons (PMD)

  Sinds 1 april mogen plastic, metalen en drankenkartons (PMD) bij het restafval. De inzameling van PMD in zakken is gestopt. U kunt dus geen PMD zakken meer aanbieden, ook niet op de milieustraat.

 • Aangifte van overlijden

  Als er iemand is overleden, doet u hiervan aangifte in de gemeente waar de persoon is overleden. De gemeente verwerkt het overlijden van deze persoon in de burgerlijke stand en de basisregistratie personen (BRP). Als de overledene niet in Oegstgeest staat ingeschreven, wordt dit doorgegeven aan de gemeente waar hij of zij staat ingeschreven.

 • Bewijs van in leven

  Een bewijs van in leven zijn (Attestatie de vita) is een schriftelijke verklaring dat u in leven bent. Pensioenfondsen of andere uitkerende instanties kunnen daar om vragen. Staat u in Oegstgeest ingeschreven? Vraag dit bewijs dan bij ons aan. Let op! Online is het niet mogelijk om gratis een bewijs van in leven zijn aan te vragen. Dit kan alleen op afspraak aan de balie.

 • Belasting

  Als belastingplichtige bent u niet alleen verplicht belasting te betalen aan de Belastingdienst. Gemeente Oegstgeest heft ook belasting. De uitvoering ligt bij Belastingsamenwerking Gouwe-Rijnland (BSGR). Voor vragen kunt u terecht bij het BSGR.

 • Trouwen

  U wilt gaan trouwen of een geregistreerd partnerschap aangaan. Een leuke tijd met alle voorbereidingen. Maar ook moet u een aantal zaken bij de gemeente regelen. Als u het contactformulier invult zal iemand van de afdeling publiekszaken contact met u opnemen om verdere afspraken te maken.

 • Milieustraat

  Bij de milieustraat brengt u diverse soorten afval, zoals grof huisvuil, grof tuinafval, elektrische apparaten en klein chemisch afval. U leest hier welke materialen u inlevert op de milieustraat en welke niet. Komt u er niet uit? Onze medewerkers zijn altijd op de milieustraat aanwezig en helpen u graag.

 • Minicontainer, restafval en gft

  Restafval verzamelt u in uw grijze minicontainer. Voor groente-, fruit- en tuinafval gebruikt u uw bruine minicontainer. U kunt heel eenvoudig online een minicontainer aanvragen of een melding doen over uw container. Per 1 april 2020 mogen plastic, metalen en drankenkartons (PMD) bij het restafval. De inzameling van PMD in zakken stopt op die datum.

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties