Resultaten

53151 - 53160 van de 55856 Resultaten
 • Woonbeleid

  Woonbeleid

 • Tweede paspoort

  Een tweede paspoort is bedoeld voor mensen die regelmatig verschillende landen bezoeken, waarbij de stempels in hun paspoort van reeds bezochte landen problemen kunnen veroorzaken bij de toelating in een ander land. U kunt problemen krijgen omdat het nog te bezoeken land in conflict is met de landen waarvan u een stempel in uw paspoort heeft. Tevens is een tweede paspoort bedoeld voor mensen die binnen een bepaalde periode naar verschillende landen gaan reizen waarvoor een visum moet worden aangevraagd. Als u door de visumaanvraag niet tijdig over uw paspoort kunt beschikken, omdat het paspoort ter visering bij de ambassade van het betreffende land ligt, kunt u een tweede paspoort aanvragen.

 • Zakenpaspoort

  Als u veel reist, kunt u overwegen een zakenpaspoort aan te schaffen. Dit document heeft 66 bladzijden in tegenstelling tot het nationaal paspoort dat 34 bladzijden heeft. De extra bladzijden bieden meer ruimte voor visa en voor in- en uitreisstempels.

 • Klantcontactcentrum

  U contact met de gemeente Montfoort: eenvoudig via het klantcontactcentrum. De gemeente Montfoort wil een organisatie zijn die uitblinkt in dienstverlening. We zijn er tenslotte voor onze klanten; bewoners, bedrijven en bezoekers. Het klantcontactcentrum van de gemeente speelt een belangrijke rol bij het afhandelen van de contacten met onze klanten. Het klantcontactcentrum is de herkenbare ingang waar burgers, bedrijven en instellingen terecht kunnen voor alle producten en diensten van de gemeente. Het klantcontactcentrum handelt het merendeel van alle vragen, aanvragen en verzoeken af. Bij meer complexe vragen - of bij klanten die meer persoonlijke aandacht vragen - schakelen we een specialistische vakafdeling in. Over de voortgang van uw vraag kunt u echter altijd bij het klantcontactcentrum terecht. Heeft u suggesties, klacht of melding? Wij horen graag van u zodat wij onze dienstverlening kunnen blijven verbeteren.

 • Kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang starten

  Wanneer u een kinderdagverblijf (KDV) of buitenschoolse opvang (BSO) wilt beginnen, moet u een aanvraag voor exploitatie doen. U kunt alleen een exploitatieaanvraag doen als u het het stappenplan van de rijksoverheid heeft gevolgd.

 • Klaverpad

  Klaverpad Op Klaverpad 2 realiseren gemeente Montfoort en Scouting Montfoort een nieuw clubhuis met buitenruimte voor Scouting Montfoort. Op deze pagina vindt u meer informatie over het project.   Huidige locaties Scouting Montfoort zit op dit moment op twee locaties in de binnenstad van Montfoort: Pastoor Spaanplein en Hofdijk. Beide locaties zijn verouderd wat maakt dat Scouting Montfoort al lange tijd op zoek is naar een nieuw onderkomen.   Besluitvorming en afspraken Nadat de gemeenteraad in 2012 de locatie op het Klaverpad 2 voor Scouting Montfoort heeft gereserveerd, is er nog een lange weg doorlopen van procedures en gesprekken tussen gemeente en scoutingvereniging voordat in september 2016 de intentieovereenkomst ondertekend kon worden. De gemeente heeft in 2013 een financiële bijdrage beschikbaar gesteld voor het nieuwe clubhuis van Scouting Montfoort. De afspraak is dat de gemeente een deel van de bouw (het casco) voor haar rekening neemt en dat Scouting Montfoort vervolgens zelf de bouw afmaakt. Dit willen zij onder andere met vrijwilligers en sponsoren gaan doen. Scouting Montfoort heeft zelf een ontwerp gemaakt, zodat dit voldoet aan alle wensen en eisen die ze hebben voor hun vereniging. In 2018 moet dit ontwerp uitgewerkt worden, zodat met een aannemer een start aan de bouw gegeven kan worden.   Herontwikkeling Blokland Het nieuwe onderkomen van Scouting Montfoort op Klaverpad 2 is onderdeel van de herontwikkeling van Blokland. Hier opende in september 2015 het Montfoorts Kunstenaars Collectief haar nieuwe accommodatie en aan het lint Blokland is nog een kavel in de verkoop voor woningbouw. Met de plannen voor Scouting Montfoort is dit het laatste onderdeel van de herinrichting van het gebied tussen de nieuwbouwwijk Hofland-Oost en Blokland  

 • Toegankelijkheid Binnenstad

  Montfoort beschikt over een karaktervolle historische binnenstad. Tegelijkertijd kenmerkt de binnenstad zich door smalle straatjes met smalle trottoirs. Omdat naast de woningen en ouderenvoorzieningen ook het winkelhart zich in het centrum van Montfoort bevindt, strijden voetgangers, auto’s, vrachtverkeer en fietsers om voldoende ruimte. Daarom werkt de gemeente de komende jaren aan het toegankelijk maken van de binnenstad voor met name ouderen en mensen met een functiebeperking. Dit meerjarenproject heet ‘Toegankelijkheid binnenstad Montfoort’.  Waar kan ik terecht met vragen? Op deze pagina vindt u steeds de meest actuele informatie rondom het project. Heeft u toch nog vragen? Stel die dan gerust via de mail info@montfoort.nl of bel ons: 0348-476400.

 • Afgeronde projecten

  De stad is altijd in beweging. Op de ene plek zijn nieuwe woningen gebouwd, op een andere plek is het groen opnieuw aangelegd. De afgelopen periode zijn er verschillende projecten afgerond.

 • Brandweer en VRU

  Brandweer en VRU

 • Oplaadpunten voor elektrisch rijden

  Steeds meer mensen gaan elektrisch rijden of overwegen het. En dat is goed nieuws, want het verkeer is één van de grootste oorzaken van luchtvervuiling in ons land. Ook inwoners in Montfoort en Linschoten zijn zich hier steeds meer van bewust. Sinds begin 2018 werkt de gemeente samen met Allego. Allego verzorgt het beheer en onderhoud van alle laadpalen in de gemeente. Op die manier wordt elektrisch rijden makkelijker gemaakt. In de veelgestelde vragen hiernaast treft u alle informatie rondom elektrisch rijden in de gemeente Montfoort. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op. 

Verfijn zoekopdracht

Toon producten van

Acties