Resultaten 53201 - 53210 van 54416 resultaten

  • Paspoort of identiteitskaart

    Heb je een nieuw paspoort of identiteitskaart nodig? Maak dan een afspraak. Je kunt kiezen voor een gewone aanvraag of voor een spoedaanvraag. 

  • Brandveilig gebruik en basishulpverlening overige plaatsen (BGBOP)

    Het Besluit brandveilig gebruik en basishulpverlening overige plaatsen geeft brandveiligheidsvoorschriften voor het gebruik van een locatie waarvoor vanuit andere regels geen brandveiligheidseisen zijn gesteld. Denk aan openluchtfestivals en campings en het plaatsen van tenten. Om te beoordelen of aan de brandveiligheidsvoorschriften wordt voldaan, moet een melding worden gedaan.

  • Subsidie cultureel ondernemerschap aanvragen

    Subsidie cultureel ondernemerschap aanvragen Luister De gemeente vindt een gezonde culturele sector belangrijk. Daarom moedigt zij cultureel ondernemerschap aan. Kunst- en cultuurorganisaties kunnen een aanvraag doen via de Subsidieregeling stimulering cultureel ondernemerschap. Hiervoor is jaarlijks een budget beschikbaar van € 300.000. De gemeente vraagt aan culturele organisaties hun ondernemerschap te ontwikkelen in het beleidskader Begin externe link: Een zee aan…

  • Koninklijke onderscheiding aanvragen

    Kent u iemand uit Hoogeveen die een lintje verdient? Draag hem of haar dan voor bij de gemeente.

  • Kwijtschelding gemeentelijke belastingen

    U kunt kwijtschelding aanvragen als u een laag inkomen en weinig vermogen heeft. Kwijtschelding vraagt u met DigiD online aan bij de Digitale Belastingbalie.

  • Kansen voor West II (EFRO)

    De provincie Zuid-Holland geeft cofinanciering aan projecten binnen het Kansen voor West II-programma. Projecten die voor subsidie in aanmerking komen moeten betrekking hebben op innovatie en duurzame energie.

  • Alcohol schenken in horecabedrijven

    U heeft een drank- en horecavergunning nodig als u bedrijfsmatig of tegen betaling alcoholhoudende dranken verkoopt. Deze vergunning is verplicht op grond van de Alcoholwet. De burgemeester geeft de vergunning af.

  • Paspoort

    Een paspoort is een reis- en identiteitsbewijs dat persoonlijk aangevraagd moet worden. Er zijn verschillende soorten paspoorten.

  • Gemeentegrond (snippergroen) kopen

    Wij verwachten dat deze nieuwe regels begin 2024 klaar zijn. Tot die tijd kunnen wij helaas niet reageren op aanvragen voor de aankoop van snippergroen.

  • Eerste huur, bijzondere bijstand

    Moet u verhuizen naar een ander huis, bijvoorbeeld door medische redenen? Bij een laag inkomen kunt u bijzondere bijstand aanvragen voor de borg, administratiekosten en de 1e huur.