Resultaten 53261 - 53270 van 54504 resultaten

  • Activiteit melden

    Voor veel activiteiten in de buurt van dijken, water en grondwater heb je een vergunning nodig of moet je een melding doen.

  • Rioolheffing

    Woning- en bedrijfspandeigenaren betalen mee aan de aanleg en het onderhoud van het riool middels een aanslag rioolheffing.

  • Uitvoering ontwikkelopgave Natura 2000

    Subsidie voor de uitvoering van het Natuurnetwerk Nederland (NNN) en de realisatie van natuurherstelmaatregelen voor de instandhouding van de Natura 2000-gebieden.

  • Paspoort en identiteitskaart

    Binnen Nederland gebruikt u een paspoort of identiteitskaart om te laten zien wie u bent. Als identiteitsbewijs. Bijvoorbeeld als u een rekening wilt openen bij een bank. Of bij de verkiezingen. Een identiteitsbewijs is verplicht vanaf 14 jaar. Hierover kunt u ook meer lezen op rijksoverheid.nl/identificatieplicht. U heeft een paspoort of identiteitskaart ook nodig als u naar het buitenland gaat. Met een identiteitskaart kunt u naar verschillende landen in Europa reizen. Met een paspoort kunt u naar alle landen gaan. Meer informatie over reizen naar het buitenland vindt u op rijksoverheid.nl/paspoort-en-identiteitskaart. Reist u alleen met kinderen? En heeft u een andere achternaam? Soms geeft dat problemen bij de paspoortcontrole. Zorg dat u een toestemmingsformulier bij u heeft.

  • Verkeersontheffing aanvragen

    Soms heeft u een ontheffing nodig als u iets wilt doen op of aan de openbare weg.

  • Inpassingsplan windenergie, verzoek

    U wilt of uw bedrijf wil een installatie voor windenergie aanleggen met een capaciteit van tussen de 5 en 100 megawatt. Of u wilt een bestaande ins...

  • Onroerendezaakbelasting

    Onroerendezaakbelasting (OZB) is een gemeentelijke belasting op onroerende zaken zoals woningen, bedrijfspanden en grond. Eigenaren van woningen en eigenaren en gebruikers (huurders) van gebouwen die geen woningen zijn, betalen OZB. De gemeente stelt jaarlijks voor de OZB een percentage van de WOZ-waarde vast. Dit percentage bepaalt de hoogte van de OZB die u moet betalen. De aanslag voor de OZB…

  • Gebiedsagenda infrastructurele projecten (§ 2.2.1 SRM)

    Gemeenten kunnen op grond van paragraaf 2 van de Subsidieregeling mobiliteit Zuid-Holland 2017 subsidie aanvragen voor infrastructurele projecten.

  • Winkeltijden

    Winkels in Middelburg hebben verschillende openingstijden. Kijk voor de openingstijden van een specifieke winkel op de website of social media van dat bedrijf.

  • Centrum voor Jeugd en Gezin

    Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) is een plek waar ouders/ verzorgers, kinderen, jongeren tot 23 jaar en professionals terecht kunnen met al hun vragen over opvoeden en opgroeien.