Resultaten

51 - 57 van de 57 Resultaten
Toon producten van Haaren
 • Riool

  De gemeente is verantwoordelijk voor het inzamelen en afvoeren van afval- en regenwater. Ook vragen we hiervoor rioolheffing. Woningen en andere gebouwen hebben een aansluiting op het gemeentelijk hoofdriool.

 • Milieustraat

  Op de milieustraat heeft u de mogelijkheid om verschillende afvalsoorten af te geven. Neem altijd uw legitimatiebewijs en pinpas mee naar de milieustraat. U kunt niet contant betalen.

 • Trouwen en geregistreerd partnerschap

  Als u gaat trouwen of een geregistreerd partnerschap wilt aangaan moet u een datum, tijdstip en locatie reserveren. Daarna moet u melding doen van uw voorgenomen huwelijk of partnerschap (voorheen ondertrouw). Vanaf 2 weken tot uiterlijk één jaar na ontvangst van de melding kunt u trouwen of uw partnerschap laten registreren.

 • Onroerendezaakbelasting (ozb)

  U betaalt onroerende-zaakbelastingen (OZB) als u op 1 januari van een belastingjaar eigenaar bent van een woning of gebruiker en/of eigenaar van een niet-woning.

 • Beroep aan huis

  Als u een beroep of bedrijf aan huis wilt starten, moet u om te beginnen bij de gemeente nagaan of dat binnen het bestemmingsplan past of dat het mogelijk is met een afwijking van het bestemmingsplan.

 • Starterslening

  De starterslening is een aanvullende hypothecaire lening, die het verschil overbrugt tussen de maximale verwervingskosten van een woning en het bedrag dat je, op basis van je inkomen, bij de bank kunt lenen volgens de normen van de Nationale Hypotheek Garantie.

 • Verklaring omtrent het Gedrag

  Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een bewijs van goed gedrag. Werkgevers of instanties kunnen erom vragen, bijvoorbeeld als u in de kinderopvang gaat werken. Het ministerie van Veiligheid en Justitie beoordeelt de aanvraag. Daarbij kijkt het ministerie naar het doel van de aanvraag. Binnen twee tot vier weken ontvangt u de VOG of een afwijzing per post thuis.

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties