Resultaten

51 - 60 van de 67 Resultaten
Toon producten van Hilversum
 • Sluitingstijden

  Horecabeleid Vanaf 1 mei 2017 geldt er een nieuw horecabeleid. Aanvragen Via 'Melding Feest in uw bedrijf' kunt u een aanvraag doen voor een incidentele ontheffing sluitingsuur. Wilt u structureel langer geopend zijn? Neem dan contact op met het team Horeca.  Meer weten? Bel dan met 14 035 en vraag naar team Horeca, of mail naar horeca@hilversum.nl.  

 • Speelautomaten

  Als u 1 of 2 kansspelautomaten (gokkasten) in uw horecabedrijf wilt plaatsen heeft u een aanwezigheidsvergunning nodig. Voor het plaatsen van behendigheidsautomaten (zoals bijvoorbeeld flipperkasten of photoplay) is geen vergunning nodig.

 • Standplaats (promotioneel)

  Binnen de gemeente Hilversum zijn in het centrum 4 plekken (zie de kaart in Google Maps) aangewezen voor promotionele standplaatsen. Deze plekken zijn bedoeld voor promotie van producten, diensten of goede doelen voor korte tijd. Vergunning Maakt u voor de promotie gebruik van bijvoorbeeld een statafel, kraam, beachvlag, enzovoorts? Dan moet u een vergunning aanvragen. Standplaats Stationsplein Door alle ontwikkelingen op het Stationsplein waaronder de plaatsing van het tijdelijke kantoorgebouw voor de Citymarketing organisatie en de sloop van het GAK gebouw is de standplaats op het Stationsplein onder voorbehoud beschikbaar. Per aanvraag zal worden bekeken of het op dat moment mogelijk is om de vergunning te verlenen. U moet er rekening mee houden dat deze plaats minder aantrekkelijk kan zijn door alle bouwwerkzaamheden.

 • Standplaatsvergunning

  Wilt u iets verkopen vanuit een kraam of wagen aan de (openbare) weg of een andere plek die voor iedereen toegankelijk is? Dan heeft u een standplaatsvergunning nodig. Wilt u een kraam op de warenmarkt van Hilversum? Dan heeft u een marktvergunning nodig. Soorten seizoensstandplaats tijdelijke standplaats (centrum) vaste standplaats (buiten centrum) promotionele standplaats

 • Tapontheffing

  Een ‘artikel 35 ontheffing Drank-en Horecawet’ vraagt u aan als u maximaal 12 dagen aaneengesloten zwak alcoholische drank wilt schenken. Deze drank heeft een alcoholpromillage van minder dan 15%.

 • Tijdelijk gebruik openbare grond

  Wilt u tijdelijk iets plaatsen op de weg? Bijvoorbeeld een container, mobiel toilet, bouwmaterialen, steiger, hek of schaftkeet. Melden of vergunning Melden: kleiner dan 6m2, korter dan 31 dagen Vergunning: meer dan 6m2 of langer dan 31 dagen Voor het gebruik van een hoogwerker of ander groot voertuig (langer dan 6 meter, zoals bijvoorbeeld een verhuiswagen) heeft u een ontheffing nodig. U kunt hier een ontheffing aanvragen.

 • Trouwen en Partnerschap

  Wilt u trouwen of een geregistreerd partnerschap aangaan? Dan dient u van dit voornemen eerst een melding te doen bij de ambtenaar van de Burgerlijke Stand (voorheen was dat “in ondertrouw gaan”). Dit doet u in de gemeente waar u wilt gaan trouwen of een geregistreerd partnerschap wilt aangaan. De melding doet u tenminste 2 weken tot maximaal 1 jaar voor de trouwdatum of de datum van partnerschapsregistratie. Uw persoonsgegevens (van uzelf, ouders, ontbinding vorige huwelijken en/of partnerschappen) moeten volledig zijn opgenomen in de Basisregistratie Personen (BRP). Soms is extra informatie nodig, bijvoorbeeld als u in het buitenland bent geboren, in het buitenland bent gescheiden of vanuit het buitenland naar Nederland bent verhuisd. Uw gegevens kunt u controleren met uw DigiD door in te loggen op www.mijnoverheid.nl. Zijn niet al uw gegevens volledig opgenomen? Neemt u in dat geval eerst telefonisch contact op via 14 035.

 • Uittreksel Basisregistratie Personen (BRP)

  U kunt een uittreksel nodig hebben: als u zich wilt inschrijven bij een woonstichting, als u uw auto wilt overschrijven bij een huwelijk  echtscheiding

 • Verhuizen

  Verhuist u binnen of naar de gemeente Hilversum? Dan kunt u dat vanaf 4 weken voor verhuizing tot 5 dagen na verhuizing doorgeven. Als u dit later dan 5 dagen na de verhuizing doorgeeft, geldt deze doorgeef datum als verhuisdatum. Let op: Geeft u een verhuizing door vanuit een andere gemeente naar Hilversum, dan duurt de verwerking 5 werkdagen vanaf de aangegeven verhuisdatum. Dus 5 dagen na uw aangegeven verhuisdatum kunt u documenten aanvragen. Zoals bijvoorbeeld een uittreksel, paspoort, rijbewijs of een parkeervergunning.

 • Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)

  Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) laat zien dat uw gedrag in het verleden geen bezwaar vormt voor het uitvoeren van een taak of functie. Werkgevers of organisaties kunnen daar om vragen. Bijvoorbeeld als u gaat werken in de kinderopvang of als u vrijwilligerswerk gaat doen.

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties