Resultaten

71 - 78 van de 78 Resultaten
Toon producten van Bodegraven-Reeuwijk
 • Individuele inkomenstoeslag

  Leeft u al drie jaar of langer van een laag inkomen of een uitkering? En heeft u geen zicht op een betere inkomenspositie? U kunt misschien een toeslag op uw inkomen aanvragen bij Ferm Werk. Dit wordt een individuele inkomenstoeslag genoemd.

 • Rijbewijs digitaal aanvragen

  U kunt een nieuw rijbewijs digitaal aanvragen. U moet uw digitale aanvraag nog steeds persoonlijk afronden in het Evertshuis. Een digitale aanvraag is ook mogelijk als uw rijbewijs kwijt of gestolen is. U regelt uw vermissing meteen met de aanvraag voor uw nieuwe rijbewijs. U kunt digitaal geen spoedaanvraag doen.

 • Reizen met kinderen

  Gaat u met uw minderjarige kind op vakantie naar het buitenland? De Marechaussee kan aan de grens controleren of u echt de ouder of voogd bent. Ook het land waar u naartoe reist, kan dit controleren.

 • Tweede paspoort

  Reist u om zakelijke redenen vaak naar landen waarvoor u een visum moet aanvragen? Of reist u naar landen die met elkaar in conflict zijn? U kunt dan een tweede paspoort aanvragen. U moet wel kunnen aantonen dat u het tweede paspoort nodig hebt.

 • Echtscheiding of einde geregistreerd partnerschap

  Bent u zojuist gescheiden voor de rechtbank of is uw partnerschap beƫindigd? Dan moet de uitspraak van de rechtbank of de akte van ontbinding binnen 6 maanden worden ingeschreven bij de gemeente waar uw huwelijk of partnerschap is gesloten. Meestal regelt uw advocaat of notaris dit voor u.

 • Aangifte vermissing reisdocument

  Is uw paspoort of identiteitskaart kwijt of gestolen? U hoeft geen aangifte bij de politie/gemeente te doen, maar kunt dit direct online melden bij de gemeente. Dit is nodig om misbruik van uw oude reisdocument tegen te gaan en voor de aanvraag van een nieuw reisdocument.

 • Garantstelling of logiesverstrekking

  Nodigt u iemand uit het buitenland uit om naar Nederland te komen en staat u financieel garant voor deze persoon? Dan heeft u een garantstelling of logiesverstrekking nodig met daarop een gelegaliseerde handtekening.

 • Hulp en ondersteuning aanvragen

  Als u hulp of ondersteuning nodig heeft, probeert u dit eerst zelf te regelen. Lukt het u niet (volledig) om zelf voor hulp te zorgen? Dan zoeken wij samen met u naar een passende oplossing.

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties