Resultaten

81 - 83 van de 83 Resultaten
Toon producten van Hilvarenbeek
  • Erkend docent kunst- en cultuureducatie

    Kinderen vanaf 4 jaar die in de gemeente Hilvarenbeek wonen en bij aanvang van het schooljaar nog geen 18 jaar zijn, komen in aanmerking voor een rugzakje voor kunst- en cultuureducatie. Voor danslessen geldt dit voor kinderen vanaf 4 jaar. De lessen moeten plaatsvinden in Elckerlyc (Hilvarenbeek) of in Hercules (Diessen). De lessen moeten ook worden gevolgd bij een erkend docent. Op deze pagina: kunt u zich aanmelden als erkend docent. Hiervoor kunt u zich per email aanmelden via gemeente@hilvarenbeek.nl. leest u aan welke kwaliteitseisen u moet voldoen en hoe u een Verklaring Omtrent het Gedrag  VOG kunt aanvragen. vindt u een overzicht van erkende docenten.

  • Afspraak maken

    Wij werken uitsluitend op afspraak. Wilt u iets regelen op het gemeentehuis? Maak dan eerst een afspraak. Op deze manier kunnen wij u nog beter en sneller helpen. U wordt geholpen op het tijdstip dat u zelf heeft gekozen en wordt door de juiste medewerker geholpen die uw afspraak al heeft kunnen voorbereiden. Vaak is een afspraak niet nodig, veel aanvragen kunt u zelf direct online regelen. Stap 1 Kijk op onze website op u uw aanvraag online kunt regelen. U vindt een product gemakkelijk door de naam in te typen in de zoekbalk van onze website, bijvoorbeeld als u zoekt op 'paspoort'. Stap 2 Toch een afspraak nodig? Dan ziet u op de pagina van het betreffende product de doorverwijzing om rechtstreeks een afspraak te maken. U krijgt hierbij meteen informatie over wat u mee moet nemen. Bijvoorbeeld een geldig legitimatiebewijs of pasfoto. Ook kunt u nu gelijk een afspraak maken: Afspraak maken Stap 3 Wilt u liever persoonlijk een afspraak maken? Dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen via (013) 505 8300 of via gemeente@hilvarenbeek.nl. Ook kunt u via onze website een bel me terug-verzoek achter laten.   Wanneer geen afspraak nodig? Voor het ophalen van reisdocumenten heeft u geen afspraak nodig. Ook kunt u sommige formulieren zonder afspraak afhalen bij de gemeentebalie. Wilt u weten welke formulieren dit zijn? U kunt deze vinden door de naam van het formulier in te typen in de zoekbalk van onze website.

  • Collectieve ziektekostenverzekering

    Uw gezondheid is belangrijk. Toch wilt u niet teveel betalen voor zorg. Misschien wilt u uw eigen risico meeverzekeren. In samenwerking met de gemeente Hilvarenbeek bieden CZ en VGZ een volledige zorgverzekering aan speciaal voor mensen met een lager inkomen. Op www.gezondverzekerd.nl leest u meer over de zorgpakketten, de vergoedingen, dekkingen en prijs. Hebt u een inkomen tot 130% van het sociaal minimum (inclusief vakantietoeslag) dan kunt u gebruik maken van de collectieve aanvullende zorgverzekeringen van CZ of VGZ. U kunt dan gebruik maken van de collectiviteitskorting. Hebt u een inkomen tot 120% van het sociaal minimum (inclusief vakantietoeslag)  dan heeft u naast de collectiviteitskorting ook recht op een extra maandelijkse bijdrage in de premie van € 30,-. (bedragen gelden voor het jaar 2019).

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties