Resultaten

81 - 89 van de 89 Resultaten
Toon producten van Winterswijk
 • Verhuizen vanuit buitenland

  Als u uit het buitenland komt en in Winterswijk wilt gaan wonen dan moet u zich inschrijven. Hiervoor maakt u een afspraak via telefoonnummer (0543) 543 543.

 • Verklaring Omtrent het Gedrag

  Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een bewijs van goed gedrag.  Werkgevers of instanties kunnen daar bijvoorbeeld om vragen als u gaat werken in de kinderopvang of onderwijs of voor bepaalde registraties

 • Verklaring van in leven zijn

  Sommige pensioenfondsen of andere uitkeringsinstanties vragen om een verklaring dat u in leven bent. U vraagt dit aan bij de gemeente.

 • Verkoop en opslag van vuurwerk

   Wilt u als ondernemer consumentenvuurwerk verkopen en opslaan? Dan heeft u meestal toestemming nodig van de gemeente.

 • Vluchtelingenpaspoort

  U kunt als erkende vluchteling een vluchtelingenpaspoort aanvragen. U betaalt het paspoort bij de aanvraag. Na 5 werkdagen kunt u uw paspoort afhalen.

 • Voornaam kind

  Heeft u al een naam bedacht voor uw ongeboren of geboren kind? In principe bent u vrij om elke naam te kiezen die u mooi vindt. In sommige gevallen moet de ambtenaar van burgerlijke stand een voornaam weigeren.

 • Vreemdelingenpaspoort

  Als u in Nederland woont, maar niet de Nederlandse nationaliteit heeft, kunt u een vreemdelingenpaspoort aanvragen. U betaalt het paspoort bij de aanvraag. Een vreemdelingenpaspoort is maximaal 5 jaar geldig. De precieze geldigheidsduur hangt af van uw verblijfsstatus. Het vreemdelingenpaspoort is een reisdocument en een identiteitsbewijs. U kunt het vreemdelingenpaspoort niet gebruiken om naar het land van herkomst te reizen.

 • Vuur stoken, snoeihout/paasvuur verbranden

  Wilt u snoeihout verbranden of  een paas-/vreugdevuur organiseren? Dan moet u daarvoor een ontheffing aanvragen.

 • Waarmerken kopie van document

  U kunt de vraag krijgen van (vaak buitenlandse) instanties of u een gewaarmerkte kopie van een officieel document wilt opsturen. Bijvoorbeeld van een reisdocument, rijbewijs of verblijfsvergunning. De gemeente kan met een stempel en een handtekening een kopie van dit document waarmerken. Met dit waarmerk geeft de gemeente aan dat de kopie er precies zo uitziet als het origineel. Het zegt niets over de echtheid van het originele document.

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties