Zoekresultaat

1 - 10 van de 204 Resultaten
Toon producten van Olst-Wijhe
 • Trouwboekje

  Wilt u een trouwboekje of partnerschapsboekje? U kunt kiezen uit verschillende uitvoeringen.

 • Bouw en verbouw, vergunning

  Als u wilt gaan bouwen of verbouwen, hebt u vaak een omgevingsvergunning (vroeger bouwvergunning) nodig. De regels verschillen per bouwwerk en per situatie. Veel kleinere bouwwerken kunnen vergunningsvrij zijn, bijvoorbeeld het plaatsen van een prieel.

 • Zorgkosten

  Wij kennen een tegemoetkoming in zorgkosten. De tegemoetkoming in zorgkosten bestaat uit een tegemoetkoming in de kosten van het verplicht eigen risico en/of een tegemoetkoming in de kosten van uw aanvullende ziektekostenverzekering.Tegemoetkoming verplicht eigen risicoHeeft u uw verplicht eigen ...

 • Pasfoto richtlijnen

  Voor de Nederlandse identiteitsbewijzen (paspoort, identiteitskaart en rijbewijs) moet u een pasfoto inleveren. Dit moet een kleurenfoto zijn die aan strenge eisen voldoet.

 • Belasting, betalingsregeling

  Wanneer u uw belasting niet op tijd kunt betalen, dan kunt u bij de Regionale Belastingsamenwerking een betalingsregeling of uitstel van betaling aanvragen. Bij een betalingsregeling betaalt u de belastingen in termijnen.

 • Storten asbestafval

  Als particulier mag u in de gemeente Olst-Wijhe maximaal 35 m² asbestafval storten bij ROVA. Dit afval mag niet bij het huishoudelijke of grof afval worden gezet. 

 • Automatische incasso, machtigen of machtiging intrekken

  Via automatische incasso kunt u de gemeentelijke belastingen betalen. Hiervoor machtigt u de Regionale Belastingsamenwerking. Het bedrag van de aanslag wordt dan in termijnen automatisch afgeschreven van uw rekening. 

 • Huis-aan-huis kledinginzameling

  Naast de kledingbakken, zijn er jaarlijks vier huis-aan-huis kledinginzamelingen. Dit zijn eenmalige textielinzamelingen waarvoor vooraf inzamelzakken worden verspreid. Om een huis-aan-huis kledinginzameling te mogen houden, is een vergunning van de gemeente nodig. Hiervoor komen alleen goed...

 • Kringloopwinkel

  U kunt herbruikbare goederen naar Kringloopbedrijf Het Goed brengen. Zij kunnen de goederen ook bij u ophalen.

 • Leefbaarheidsbudget

  Wij stellen een leefbaarheidsbudget beschikbaar, voor initiatieven en projecten van onderop in brede zin. Vooral initiatieven die het economische, sociale en culturele leven in de regio versterken. Wij subsidiëren geen buurtfeesten en buurtbarbecues, maar projecten die toegank...

Verfijn zoekopdracht

Bevoegd gezag

Digitaal aanvragen

Toon producten voor

Acties